Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen tömnek fogat? Tapaszt...

Terhesen tömnek fogat? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Természetesen egyáltalán nem biztos, hogy át kell tömni, de ugye nem lehet tudni, ezért kérdezem. Egész nap érzékeny egy fogam, de maga az ínyem is, mindenhol. Illetve fáj naponta többször pár percig intenzíven, aztán jobb lesz, aztán megint fájt és így tovább. Az, hogy milyen tömés van benne, nem tudom. Merthogy azt olvastam, hogy amalgám tömést nem bolygatnak terhesen. Elég nagy tömés van a fogban, konkrétan szinte tömésből áll csak. Más fogorvosom van, mint aki anno, 8 éve betömte. A fogorvos megtudja állapítani, hogy milyen tömés van benne anélkül, hogy hozzányúljon? Mivel érzékeny az egész ínyem, hogyan tudja meghatározni, hogy a foggal is gond van, nemcsak az ínyem miatt van az egész?

2022. márc. 24. 22:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nyugi, adnak erzestelenitőt

nekem is volt terhesség második felében gyökérkezelés + tömés

pedig rendzseresen járok fogorvoshoz és persze a 30 évem alatt az az egy gyökérkezelt+tömött fogam lett pont a terhesség alatt 😂

2022. márc. 25. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!