A kávétól besárgul a fog. De akkor is, ha a reggeli kávézás után mosok fogat? Tapasztalatok?
Nekem sem hófehér alapból. A KÁVÉ és a TEA hihetelen mértékben sárgítja!!! Meg a cigaretta is, de azzal mem élek.
Legjobb nem inni, vagy fogat mosni, de ha más nem liöblíteni a szádat vízzel!
Utolsó! Ha vízzel kiöblíti a száját, attól semmi baja!
Egyébként pont a kávénál mondják, hogy azonnal menjen fogat mosni! A többinél, főleg ha savas, fél órát várni kell!
Ha kávé után tiszta barna, sárga lesz a fogad, ami egyszer lejön, majd egyre jobban megmarad, rendszeres fogyasztással. Tea ugyanez.
Kávé után nagyon nem jó fogat mosni mert a fogzománc karosodik
Inkább előtte moss vagy várj minimum fél órát.
En egy napi negy feketekavet ivo korabban sarga fogu vagyok. Soha nem feherittettem.
Egy modszertol azonnal elmulik a sarga szin, aztan ujra elszinezodne persze, de folyamatosan eltavolitod. 11 eve mukodik nalam. Az, ha elektromos fogkefevel, ami ultrahangos is (enyem? Philips Sonicare) mosol fogat pl Colgate feherito fogkremmel. Mar engem is osszezavar, hogy kb huszfele feherito fogkremuk van, de negyet biztos hasznaltam mar, mind feherit igy.
Ha napokig nem igy mosok fogat, sarga lesz, de azonnal lejon ha ujra ilyen kefevel es ilyen fogkremmel.
Azert is megeri, mert zero lepedek, semmi fogko es az inyem nem serti fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!