2. Gyermek mellett pro ellene kontra ?
Sziasztok !
Párommal szoba került a második gyermek !
Pro és kontra érveket /érzéseket szeretnek hallani tőletek őszintén bármilyen terén, anyagi érzelmi … stb !
Megbantatok esetleg ?(aki vállalta azt vagy aki nem az azt ?) Mivel az oldal anonim így tényleg szeretném ha őszintén és kendőzetlenül irnatok!
A döntést mi meg nem hoztuk meg , viszont számomra fontos hogy más anyukákat is meghallgassak hátha esetleg mondtok olyan fontos tényezőt ami az én eszembe nem jut !
Nagyon szépen köszönöm ha megosztjatok az erzeseiteket ezzel kapcsolatban !
"2. Gyermek mellett pro ellene kontra ?"
Ha ezt a kérdést értelmesnek tartottad a kiírásakor, akkor ez már eleve kontra...
Vagy gondoltad, olyan korlátoltak vagyunk, hogy nem ismerjük a pro és kontra jelentését?
Kedves 5-ős !
Köszi az észrevételt és azt hogy azt gondolod hogy ledegradallak titeket !
Bocsánat ha számodra a kérdésem “érdekes, nem megfelelő”…. Stb
Esetleg tudsz válaszolni a kérdésre is vagy csak bele kötni jöttél ide ?
Érdekelne a véleményed , ha van persze a témával kapcsolatban !
Ha nincs véleményed akkor viszont ne is kotekedj!
Többieknek nagyon köszönöm a választ !
Hát ha már listázni kell, régen rossz..
Addig ne vállalj, vagy egyáltalán ne vállalj amíg felmerül a pro meg kontra, ahelyett, hogy szimplán mindennél jobban vágysz rá.
Nem értem, hogy sokak szerint miért bűn átgondolni ezt a dolgot, hiszen nagyon nagy felelősség, és sokszor kevés a "mindennél jobban vágysz rá" érzés, ha nincs biztos anyagi és érzelmi háttér! Én ilyesmiket vennék számításba:
- anyagilag belefér-e
- milyen a párkacsolat/házasság
- számíthat-e az anyuka segítségre, mert főleg kis korkülönbséggel biztos lesz rá szükség
- van-e mindkét szülőben vágy egy újabb gyermek iránt, mert az kevés, hogy jót tesz majd a kistestvér a nagyobb szocializációjának
- mennyire bírja az anya a munkahelyi munkából való kimaradást
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!