A kismama terhesség alatti hangulata -egészséges életvitel mellett- befolyásolja a születendő gyermek viselkedését, személyiségét? Értem itt, ha a kismama feszült sokat agyal, sír, stb.
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 16:14
3/3 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ebben lehet igazság. Bár az ellentmondásos, hogy a hormonok miatt sokkal érzékenyebbek, lobbanékonyabbak vagyunk, pl. gyakran érzem, hogy valami pitiáner dolog miatt is elönti az agyam a "szarszeplő", de ez percek alatt átvonul rajtam. Az viszont én is tapasztaltam rokonságban, illetve ismerősnél, hogy a sokat sirdogáló kismamának érzékeny, sírós a babája...bár nem tudom, hogy valóban van-e összefüggés, ezt csak megfigyeltem.
Én alapvetően kiegyensúlyozott vagyok, leszámítva az izgalmakat a vizsgálatok előtt, illetve azokat az eseteket, amiket fennt írtam. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a lányunk:-))
Minden jót!
(34. hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!