Miért nem akar felelősséget vállalni?
Párommal 4 éve vagyunk együtt, abból 2 éve saját lakásban élünk, ő 33F, én 27 N.
Beszéltünk a közös jövőröl,hogy szeretnénk majd babát pár év múlva,de terhes lettem és a párom azt akarja,hogy abortuszra menjek,mert szerinte, még nincs meg a megfelelő anyagi háttér ami szerintem nem igaz, ő 400 nettót keres, én 200at, vidéknek élünk, saját lakásban,van egy kutyánk is,nekem 4m Ft félretett pénzem van,neki 1mft mert most vett egy új autót.Nem érzem azt,hogy anyagi problémánk lenne. Én megszeretném tartani,mit csináljak most ?
Taníts kérlek, hogy a rákba 20 csak a rezsid? Max. 20 a rád eső és a pali fizeti a másik felét.
De ha meglesz a gyerek és lelép, neked kell az egészet plusz a gyerek is emel a rezsin. Több a mosás, mint egy felnőttre, nem csak reggel-este kell fűteni, mert a mhelyen vagy...stb.
#12 ez tök hülyeség amit írsz, az Xbox sz@r, a Playstation sokkal jobb, több exlusive játék jön ki rá, pl a Spiderman játékok!
A többivel egyetértek.
"Nekem van egy menstruációs EU problémám is de ezt nem akartom részletezni"
Európai Uniós menstruációs probléma? Az komoly.
44#
Nekem is ez jutott eszembe 😂
Lakás, 52 m2:
- villany 2000
- gáz 4000
- víz 4000
Tv internet telefon 8.000
Közös költség 2000 ft
De ha tudod hogy nem tudnád magadnak megbocsátani, akkor mi a túróért opció az abortusz? Ne tedd könyörgöm, ha el tudod tartani magatokat. Márpedig el tudod. És korban is bőven ott vagy már.
Legyen szíved, a csávót dobd ne a gyerekedet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!