Miért nem akar felelősséget vállalni?
Párommal 4 éve vagyunk együtt, abból 2 éve saját lakásban élünk, ő 33F, én 27 N.
Beszéltünk a közös jövőröl,hogy szeretnénk majd babát pár év múlva,de terhes lettem és a párom azt akarja,hogy abortuszra menjek,mert szerinte, még nincs meg a megfelelő anyagi háttér ami szerintem nem igaz, ő 400 nettót keres, én 200at, vidéknek élünk, saját lakásban,van egy kutyánk is,nekem 4m Ft félretett pénzem van,neki 1mft mert most vett egy új autót.Nem érzem azt,hogy anyagi problémánk lenne. Én megszeretném tartani,mit csináljak most ?
Mivel később akarna gyereket,ezért ja,kifogás. Egyikük sem túl fiatal, anyagiak is megvannak. Gondolom gumit nem húzott...
Kérdező,27 évesen,többmilliós megtakarítással el ne vetesd a babát! Ő nagysága nélkül is el tudod tartani magatokat, a pasinak meg gratulálok hogy dugni tud, de ha helyzet van, cserbenhagy. Mégis mi a franc lenne más mondjuk 2 év múlva? Biztos vagyok benne hogy később sem akarná a babát!
Később 2-3 év múlva
Én 30 évesen már szülni szeretnék
#6 köszönöm
Pont ezaz én se értem,hogy 2-3 év múlva miért lenne másabb mint most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!