Amióta terhes vagyok a köldökön kifelé fordult, fertotlenithetem terhesség alatt a köldököm? Vagy az alkohol a köldöktől a babáig áramlik?
Mondjuk azért egy mély köldököt sem agysebészet ám tisztán tartani...
De hát mindenkinek mások a higiénés igényei.
Egy vékony fültisztító pálcika? Biztos ugyanazt nevezzük köldöknek?!
De, igen is igénytelenség nem alaposan kitisztítani a köldököt minden tisztálkodás alkalmával, ugyanis gombás fertőzés kialakulásához is vezethet, ha nedves marad, és folyton tele van szösszel. Pontozd le meg töröltesd nyugodtan, de attól még igénytelenség marad (mint ahogyan az igény szót í-vel írni is az)...
Jolvan nagyokos. Te aztán tényleg jobban tudod ,mikor én tapasztalatból írom. Oké, hogy neked nem ilyen a köldököd,és elképzelni sem tudod milyenre gondolok , de akkor ne írj ilyet ami nem mindenkire jellemző. Szét is téphetem de akkor sem fog beférni oda hiába írod egyfolytában hogy igénytelenség és hogy biztosan befér egy vékony....amikor én élek vele és TUDOM hogy nem fér..
Töröltetni is csak akkor tudok valamit, ha tényleg nem oda illő,az admin szerint sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!