Amióta terhes vagyok a köldökön kifelé fordult, fertotlenithetem terhesség alatt a köldököm? Vagy az alkohol a köldöktől a babáig áramlik?
Meg kajakra azt hiszed, hogy a köldököd belülről összeköttetésben van a babáddal? Vagy csak én értek valamit félre? 😅
És ugyan mi baja lenne ha te a saját bőrfelületedet kis fertőtlenítővel bekened, pláne ha az kékszesz? 🤣
Kedves 7-es! Köszönöm a kioktatást, kb., mintha soha életemben nem mosakodtam volna köldök táján... :D
A köldököm tisztán tartása egyébként is azzal járt (az általános mindennapi higiénián túl), hogy kb. havonta kitöröltem alkoholos pálcikával a lehető legalaposabban úgy, hogy alig látok a mélyére. Ehhez alaposan meg kellett gyötörnöm, tiszta piros a környéke utána. Az, hogy nem csak mély, de még a legmélyén barázdás is (amik közül így kifordult állapotában tudtam igazán hatékonyan kipucolni a lerakódást), nem hiszem hogy undorító lenne. Nem félcentis mocsokra kell gondolni értelemszerűen.
Nem vagyunk egyformák. A köldökeink meg végképp nem azok és az, nem gondolom, hogy ettől igénytelen lennék. Leírtam a tapasztalatom.
De köszi a kommented. :)
Meg kajakra azt hiszed, hogy a köldököd belülről összeköttetésben van a babáddal? Vagy csak én értek valamit félre? 😅
Sajnos van, aki ezt hiszi🤦♀️🤦♀️🤦♀️ exem is így hitte, gondolkodott is, hogy a férfiaknak minek van köldöke, ha sosem szülnek😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!