Tapasztalatok ugye nem art a babanak?
Mind a 2 terhességem alatt, a 6.héttől napi 2-t szedtem.
M8nd a 2 gyerekem makk egészséges.
Az egész terhessegemet végig kísérte a gyomorsav … nekem is fel írta a dokim, aztán magyon nem örömmel de mentem a gyogyszertarba kiváltani, ahol is elpanaszoltam magam hogy én mennyire nem akartam savra gyógyszert szedni hogy 4 hónapja szenvedek már vele és tényleg mindent kipróbáltam , majd közölte a gyógyszerész hogy próbáljam meg a salvus vizet ha ennyire nem akarok gyógyszert szedni !
Nem is váltottam ki , nekem a salvus víz volt a megmentom, a társam, a legjobb barátom szules napjáig! Mindenhova jött velem . És sosem hagyott cserben 😁😅😊
És bár undi a szaga meg az íze , én enyhén hűtött változatban ittam kezdetben úgy hogy közben be fogtam az orrom is , aztán rájöttem hogy tényleg segít és konkrétan a hatása miatt megszerettem, a szar íze meg ez miatt el is torpult, később már úgy ittam mint más a gyümölcs levet vagy a Sima vizet !
Most ismét terhes vagyok és megint ő a társam a gyomoregesben !
Szóval egy próbát megér !
Miért kérdőjelezed meg az orvosod tanácsát/tudását aki évekig tanult az egyetemen?
Szerinted ha nem lehetne akkor ajánlotta volna?!
A háziorvosok egyébként sok mindent nem ajánlanak amit lehet terhesség alatt szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!