5 hetesen gorcsolok es verzek, megmaradhat a baba?
A felvágásodtól függetlenül örülök, elmentél és kiderült, csak hematóma, reméljük mihamarabb felszívódik. Nekem is hamar felszívódott az első, a második kiürült.
Azt azért elmondanám, hogy Piripócson is ellátnak egy vérző, görcsölő terhest sürgőséggel, ugyan azt az ellátást kapod, körítés nélkül. Tudom, mert mindkét helyen dolgozom, jelenleg is.
Wow, 1 óra 20 perc alatt megvolt a kérdés kiirasatol az uhig minden!!
"bevettem magnéziumot és pihenek azóta", melyik az a magankorhaz ahol pihenés közben is lehet uh otthon az ágyban fekve? Kamugep.
Mivan?😂 1.ti kerdeztetek milyen klinika en meg megirtam h egy maganklinika. Sztem ez nem annyira meglepo h egy maganklinikan elobb megvizsgal a sajat orvosod ha baj van mint egy allamiban.
2.miert lenne kamu, negyed9kor kiirtam a kerdest, ferjem meg megelegelte h fogalmunk sincs mi van most ugyh 9 ora par perckor kocsiba ultunk, 10 percre van a klinika fel10kor mar ultrahamgozott a dokink. Ennyi tortent.
Ki dicsekszik???? Jezusom. Nezd mar meg h kerdezte vki h megis milyen klinikan voltam. Valaszoltam. Es igem sajna ilyen a vilag h ha fizetsz az uhert akkor jobb ellatast kapsz.
Es igen kepzeld felhivtam a dokimat h mivan bementem es egybol megvizsgalt. Sajnalom, ha nektek ettol jobb akkor higgytek amit akartok. Nem tudom miert lenne okom ra h hazudjak errol foleg ismeretlek embereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!