Segítség lerövidült méhnyakkal kapcsolatban?
27 hetesen 1,5 cm-es volt a méhnyakam, első baba.
A méhszáj teljesen zárt volt, nincsenek keményedéseim, sem görcseim.
Szedek napi 250mg magnéziumot + ami a terhesvitaminban van.
A doki semmi különöset nem mondott, csak hogy le van rövidülve.
Amennyit tudok pihenek.
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Okozott valakinél koraszülést?
Szia.
Nekem a 20. héttől 1.5 a méhnyak, sőt akkor már a külső méhszáj nyitva volt.Ez az érték tartotta magát a 32. hétig, utána kinyíltam végig.Na akkor már csak fekvés volt a 36. hétig hogy ne legyen koraszülés.
Mikor még "csak" a 1.5centi volt a baj, meg a nyitott külső méhszáj, akkor is sok pihenést javasolt nekem a doki.
Ja, és kiírás előtt szültem négy nappal, de nagyon sokat pihentem a 20. héttől, egészen a 36. ig.
Minden jót Nektek.
Köszönöm lányok a válaszokat.
Most egy kicsit nyugodtabb lettem.
17 hetesen volt ennyi a méhnyakam hossza, és tartotta magát egészen a szülésig, csak a 39. héten kezdett nyílni, végül pont 40 hétre szültem.
Magnéziumot szedtem, és pihentem, de feküdnöm nem kellett.
Szia! 27 hetesen nekem is ugyanez volt, csak még 1 ujjnyira nyitva volt a külső méhszájam is. 32 hetesen már 2 ujjnyira nyitva volt a külső és a középső méhszáj, a belső pedig 1 ujjnyira. Akkor feküdtem 3 hetet kórházban nehogy meginduljon a szülés, majd a 36. héten már a belső is nyitva volt 2 ujjnyira (ekkor már nem pihentem, csináltam a dolgomat itthon, meg sokat sétáltunk), majd a 38. héten szültem úgy, hogy fájások nélkül tágultam ki 5 centire. Én is magnéziumot szedtem közben. Nyugi, ne idegeskedj, simán ki lehet húzni így még akár a 40. hétig is.
Boldog babavárást :))
egy majdnem 3 hetes kispasi anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!