Más is padlón volt erzelmileg az utolso honapban terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Ejjelente felriadok,rossz dolgokon kattogok, sirni tudnek mindenen es regi serelmeken ragodok.2022. márc. 16. 02:06
11/11 anonim válasza:
Az elmúlt pár napban nekem is valamiért depis hangulatom van. Elkezdtem félni a szüléstől, a kórházban tartózkodástól (sosem feküdtem még kórházban), hogy mi fog ott történni... Lassan befejezem a munkát, amit nagyon szeretek, ez is kicsit keserű érzésekkel tölt el. Egy korszak vége, a "gyeplő" elengedése, a helyem kipakolása, a feladataim lelkiismeretes átadása. Olyan nagyon fura és kusza most minden. De volt már ilyen, akkor is pár nap alatt elmúlt ez a letargia, remélem most is hamar túl leszek rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!