17 hetes vagyok és még mindig hányok! Már nagyon fárasztó! Hasonló valakivel?
Anyu mesélte, hogy ő végig hányt a terhessége alatt...sőt még miután megszülettem még akkor is egy utsót... :)
De lehet hogy nálad néhány héten belül elmúlik, kitartás!
Szia!
Én 31 hetes leszek holnap,és még most is hányok:(
A 3.trimeszterben iszonyat sok gyomorsavam is lett ráadásul!
A torkom meg a nap 24 órájában ég!!!
Kitartás,lehet nálad már holnapra elmúlik minden!!!
hát, nekem a 7. hónapban múlt el, 12 kg-ot fogytam addigra
minden létező praktikát kipróbáltam, semmi nem segített
A fiammal a szülés napján is hánytam még. Most 29 hetes vagyok, és most is minden nap hányok. Olykor egyszer, olykor többször. Meg lehet szokni, és még hiányzott is, mikor megszültem és elmúlt :D! Azon gondolkodtam, hogy én nem fogyókúrás szakácskönyvet fogok írni, hanem a "Mit jó kihányni. A 100 legjobban visszajövő étel!" című művet alkotom meg :D!
Kitartást. És szorítok, hogy nálad azért múlóban legyen a hányás.
29h km
Én terhességi hányással infúzión voltam 2 hónapig. 13. héten elmúlt, azóta csak émelygek, de még nem tért vissza igazán az erőm. Bár tegnap is volt egy hányás, igazából sokat nem hánytam azóta. A lényeg, hogy tudj enni, inni a hányások mellett, mert ha az sem megy, akkor már problémásabb a dolog. Akkor orvosi segítséget kell kérned.
A wc nekem is hasonló és nem értem az okát. Remélem hamarosan elmúlik neked is. Nálam egyébként, ha nem eszem, akkor jön a hányinger, és ne mis mindegy mit eszem. Sima szénhidrát nem segít, csak a főtt étel, vagy legalább fehérje. Persze ez egyéni. Már korán reggel kezdem a tortúrát és egész nap kajálok, ahogy érzem a gyomorsavat (lehet hogy nálad is ez okozza, nem a hormonok), mert ha 2-3 óránként nem eszem, akár hányingerrel is, akkor jön a hányás.
18 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!