Tegnap ez volt az ebéd, nekem eszembe se jutott, hogy nem ehetem meg, csak utólag ugrott be, hogy az elvileg lágy sajt. Lehet bajunk tőle? Vagy a hőkezelés hatására kisültek a baktériumok?
Nem kell ennyire paramaminak lenni. Ehetsz nyugodtan. Lazíts kicsit. 🙂
2022. márc. 9. 10:46
2/13 anonim válasza:
Mivel kirantottad 100 fokos olajban, igen, igy lehet.
1-es , inkabb legyen paramami valaki mint veteljen el liszterozis miatt.
Sajnos Magyarorszagon nem tajekoztatjak errol a terheseket kellokepen, pedig ha tudnak mennyi veteles van miatta, csak ugye nem derul ki, igy eszukbe sem jut mitol volt.
2022. márc. 9. 10:56
3/13 anonim válasza:
2es, nem tiltja senki, hogy paramami legyen bárki. Hajrá! Aggódj mindenen, azon is, amire te is írtad, hogy lehet enni. 😉 (A stressz sem hasznos, de 1 adag rántott camambert legalább az)
2022. márc. 9. 11:11
4/13 anonim válasza:
"kirántottad 100 fokos olajban" :D
Ez eleget elmond a tájékozottságodról
2022. márc. 9. 11:21
5/13 anonim válasza:
Preghello ezt írja a camambert sajtról: Kerüld. Lehetőség szerint 70° fokra kellene felmelegíteni.
Nagyon jó kis alkalmazás, leírja melyik ételt érdemes elkerülni. Természetesen vannak oldalak az interneten is, amelyek konkrétan szül a témával (étkezés terhesség alatt) foglalkozmak.
2022. márc. 9. 12:00
6/13 anonim válasza:
*ezzel
2022. márc. 9. 12:00
7/13 anonim válasza:
Lehet enni. Én hőkezelés nélkül is ettem, nem lett semmi baj.
2022. márc. 9. 12:04
8/13 anonim válasza:
#7 Ne mondj ilyen badarságot. Az orvostudomány nem ezen az állásponton van. Ez a lehet enni = van lesz bajod, vagy nem a bizonyos tiltólistás ételről. Nem azt, hogy "jaj, hát az a kis esély, nem is esély". Ne legyünk már okosabbak, mint az orvosok. Vagy a szülést is te vezeted le magadnak? Tudd, hol a korlát!
2022. márc. 9. 12:09
9/13 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi bajotok. Tényleg nem kell ennyire túl parázni a dolgokat.
2022. márc. 9. 12:16
10/13 anonim válasza:
7-es, orulj neki, hogy nem lett baja a babanak (ha nem szultel, meg lehet).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!