Vegyek szülés előtt baba tápot hogy biztos legyen mit ennie a babámnak ha nem lenne tejem vagy felesleges?
Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 11:27
2/20 anonim válasza:
Inkább jobban jársz, ha az lll.hu fórumon olvasol a szoptatásról, hogy felkészülhess. A tápot utólag is be lehet szerezni, ha végül mégsem jön össze a szoptatás. Ha nekem lett volna tápom kezdetben, nem lettem volna kitartó és nem szopizitt volna a fiam olyan sokáig, ameddig szerettem volna.
3/20 anonim válasza:
Ha nem egy Isten hátamögötti tanyán élsz akkor felesleges előre megvenni majd ha kell veszel vagy írnak ki receptre!
6/20 anonim válasza:
Mi táppal készülünk. Vasárnap nincs nyitva egyik bolt sem. Sok hely 17:00-18:00 óra körül zár. Éjjel egyetlen egy gyógyszertár van nyitva 0-24-ben. Az is 35 percre van. Szóval inkább felkészültek vagyunk.
(Mi pl nem az isten háta mögött lakunk, csak külföldön, ahol vasárnap, este és ünnepnapokon semmi sincs nyitva. Pedig 10 percre vagyunk egy nagyvárostól)
7/20 anonim válasza:
Szerintem sem kell. A kórházból recepttel engednek haza, ha szükséges, azt rögtön ki lehet váltani. Valamint célszerű ugyanazt a fajtát venni, amit a kórházban kapott, ha már ott kellett a pótlás.
8/20 anonim válasza:
Érdemes kiiratni az orvossal, hogy azzal már ne kelljen foglalkozni de felesleges előre megvenni.
Tesóméknak 7hónapos volt a gyerek mikor én szültem. Kértem tőlük egy kis dobozban vész esetére, talán 3x ha használtuk szerencsére.
9/20 anonim válasza:
Nekem írtak receptet a kórházban,úgy engedtek haza.Inkább íratnék és legyen ott,ha nem is kell,mint nincs és kellene.Ne itt kérdezzél ilyeneket.
10/20 anonim válasza:
Teljesen felesleges, a kórházban adnak ha szükséges és utána azzal a fajtával kell etetned, amit ők javasolnak, írnak receptet. Nem is értem aki vesz előre, az egyszerűen kiválaszt egyet a polcról? Sokfajta van, majd az orvos eldönti mi a legjobb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!