Érdemes mellszívót vinni a kórházba szülés utánra, vagy felesleges?
Mindenképp jó , szülés utáni napon már használtam volna ha tudtam volna mennyire fontos!
Sajnos nekem gépet csak a hazamenős napon hoztak, persze a tanácsok hasznosak voltak. Viszont ahogy hazaértünk akkora volt a súlycsökkenés a babámnál, be is sárgult, lassan szopizott hogy tápszerrel ki kellett pótolni. De otthon már rengeteget fejtem. Négy hónapig kapott tápszeres pótlást is, utána anyatej és aztán hozzátáplálás is jött.
Ezzel csak azt akarom mondani ha tudtam volna egyből fejni is, akkor lehet hogy nem kellett volna pótlás az anyatej mellett.
Viszont amire rákérdeznék hogy lehet sterilezni, van bent mikrós sterilező, elmossa a nővérke előtte ha családtag nem mehet be. (Azért az alvás akkor még nem olyan kiszámítható és szülés után Neked is pihenned kell!)
Van olyan kórház ahol nem engedik használni.
A legtöbb esetben be sem lövell benn, amúgy van ott általában, ha mégis kellene....
Nélküle is van élet...
Iszsz gyerek mellett nem hasznàltam soha, pedig kizárólag anyatejes volt.
Úgyh én feleslegesnek érzem.
De ha megnyugszol tőle, akkor vidd 🤗
A győri kórházban van gép, ha ott szulsz, ne vigyél.
Nekem van eladó kézi mellszívóm, alig használt, ha érdekel, írj privát.
Jó babazast! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!