Milyen ételt kívántál, mikor várandós voltál és milyen nemű babád lett?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 19:05
21/27 anonim válasza:
Mindenből az èdeset,terhesen rengeteg gumicukrot megettem.
Kislány lett
22/27 anonim válasza:
Eddig semmit nem kívánok, ugyan úgy eszek ahogy eddig is. :D 16 khm, kisfiút várok
23/27 anonim válasza:
20 hétig semmilyen hús félét nem tudtam meg enni, az illatátol is rosszul voltam.
Eleinte csak jégkrém, aztán jött a banán, túrórudi azt csomag számra, majd a joghurt.
Most tartok 29+2 héten, kislányt várunk 3 fiu után 😁🤭😍🥰
24/27 anonim válasza:
Rá sem bírtam nézni nagyon sokáig a húsfélékre, sem a zöldségekre, pedig előtte rakatszámra ettem. Inkább az édesek, gyümölcsök, kis süti csúszott. A vége fele meg úgy kívántam a rántottmájat, szóval vegyes trimeszterek voltak. Fiam lett. :)
25/27 anonim válasza:
Ismerőseim közül husféléket, meg zsiroskenyerte kivánták és fiuk lettek. babona ami sokaknak, nem jön be.
26/27 anonim válasza:
Hústól undorodtam, szinte végig. Leginkább édességet,gyümölcsöt kívántam, semmi extrém nem volt. Fiam lett. 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!