Milyen ételt kívántál, mikor várandós voltál és milyen nemű babád lett?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 19:05
11/27 anonim válasza:
Első trimeszter húst hússal, második trimesztertől a legvégéig az almára voltam rákattanva. Fiam lett.
Lányommal a húst egyáltalán nem,a tejet,édességet,sós dolgokat nagyon.
12/27 anonim válasza:
Hal és kakaós csiga. Egyiket sem szerettem korábban, a kakaósat azóta sem, a halat viszont nagyon megszerettem. Lányaim vannak.
14/27 anonim válasza:
Egyik terhesség alatt sem volt semmi máshogy, mint egyébként.
1 fiú, 1 lány
15/27 anonim válasza:
Sós, fűszeres ételeket részesítem előnyben, és ez terhesen sem változott. Különösebben nem kívántam semmit jobban mint máskor. Lányom lett.
16/27 anonim válasza:
Szénhidrátot, édeset mind2 alkalommal.
Amúgy nem vagyok édesszájú.
Egyszer lányom, másszor fiam lett
17/27 anonim válasza:
Én mindent. Savanyút, sósat, édeset, csípőset.
A legjobb az volt amikor diós hókiflit ettem savanyú uborkával. :D
Fiam lesz.
18/27 anonim válasza:
Krumplit és uborkát eszem a legszívesebben. De kb. hetente változik, hogy épp mit ennék. Volt már fánk és limonádé is a porondon. Fiú lesz.
19/27 anonim válasza:
Elsőnél sósat, másodiknál édeset. Mindkettő lány.
20/27 anonim válasza:
Lányomnál bolondultam az édesért.. ahogy kinyitottam a szemem reggelente màr kellett az édes. Most egyszer édeset egyszer savanyút.. van hogy magába eszem a kovászos uborkát vagy iszom a levét😁 2 kisfiút mondtak eddig.
17hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!