Kell gratulálni terhes nőnek?
Figyelt kérdés
Milyen viszonynál kell, egyáltalán kell-e gratulálni?
Bunkóság ha nem teszem, te megsértődnél?
2022. febr. 26. 12:33
21/31 anonim válasza:
18. Mert nem körülötted vagy a gyereked körül forgott az élete. Van ilyen is, milyen meglepő. 😅
Nem tudom miért kellett volna foglalkoznia vele, engem sem érdekelt más terhessége pedig nekem is van gyerekem.
22/31 anonim válasza:
És 21-es,ez kit érdekel? Veled ellentétben én tudok örülni más örömének,neked meg biztos van rá okod,hogy ilyen szerencsétlen vagy.
23/31 anonim válasza:
Miért vagyok szerencsétlen? Mert tudok másról is beszélni, nem csak arról hogy Mancika, Jolika vagy éppen én terhesek vagyunk? 😂
24/31 anonim válasza:
Szerintem neked súlyos értelmezési problémáid vannak,maradjunk ennyiben.
25/31 anonim válasza:
Gratuláljál, ha olyan kapcsolatban vagy a kismamával. Ha nem gratulálsz, sem sértődik meg.
26/31 anonim válasza:
22. Akkor segíts értelmezni légyszi! Köszi.
27/31 anonim válasza:
Mekkora hülyeség ez a "ne gratuláljunk a terhes nőnek mert bármi történhet" dolog. A gyerek újszülött korában is meghalhat, meg 1, 2, 3, 4, 5, 6 stb hónaposan is.
Ennyi erővel a friss házasoknak sem gratuláltok ceremónia után mert lehet holnap elüti az egyiket az autó?
28/31 anonim válasza:
#26 Nem én írtam azt a választ, de azt írja, "ha bármi felmerült a terhességemmel kapcsolatban,akkor néma csend". Azért ha nekem egy kollégám mond valamit, bármilyen témában, akkor válaszolok. Ha azt mondja, hogy kicsit fáj a feje, akkor sajnálkozom, és megkérdezem adjak-e gyógyszert. Ha azt mondja, meghalt egy ismerőse, akkor részvétet nyilvánítok. Ha azt mondja, paprikáskrumpli volt náluk ebédre, azt mondom, biztos finom volt. Ha azt mondja, ma megy terhességi vizsgálatra, akkor is mondok valami közhelyet, pl. drukkolok, remélem minden rendben lesz. Ennyi, nem nagy áldozat. Ettől még nem a másik terhessége körül forog az életem, de jólnevet emberek így szoktak egymással kommunikálni.
29/31 anonim válasza:
27. Akkor egy tizedikes gimnazistának is gratulálsz az érettségihez?
30/31 anonim válasza:
A tizedikes gimnazistának a tizedikes bizonyítványához gratulálok, mert az is egy teljesítmény, hogy tizenegyedik osztályba léphet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!