Kell gratulálni terhes nőnek?
Milyen viszonynál kell, egyáltalán kell-e gratulálni?
Bunkóság ha nem teszem, te megsértődnél?
Én nem szoktam gratulálni, eszembe sem jutott eddig, hogy kéne. Azt szoktam mondani, hogy de jó, örülök neki, izgalmas stb. De gratulálni? Nekem sem gratulált soha senki.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem magyar nyelvű környezetben élek, lehet ezért nem találkoztam eddig ezzel a jelenséggel
Azért sokan baromira felfújják ezt a dolgot. Illik gratulálni, de nem kötelező, igazából senkit nem érdekel egy másik ember szavajárása annyira, hogy ha elmarad a gratuláció, akkor komolyan megsértődjön.
De most itt elkezdeni boncolgatni, hogy minek kell, meg nem teljesítmény, annyira szánalmas. Szokás, ez van. Az esküvőhöz is illik gratulálni, pedig nem nagy teljesítmény kimondani egy igent, az érettségihez is szoktak gratulálni, pedig nem nagy teljesítmény pár alapműveletet meg évszámot megtanulni, a születésnapra is szoktak gratulálni, pedig nem nagy teljesítmény megszületni. Ha valaki nem akar gratulálni egy terhességhez ne tegye, senkit nem érdekel. De itt megideologizálni, hogy miért is nem, na ez a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!