Barnázás 2.trimeszterben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnapi napon elkezdtek alhasi görcseim lenni, rögtön le tudtam feküdni pihenni, azt gondoltam amiatt van mert nem pihentem eleget. Aztán rá egy órára barna folyást láttam a bugyimon, illetve a wc papíron is. Bementem az ügyeletre, ahol egy ultrahangot csináltak csak, de a baba és a placenta is rendben volt. 3x2 magnerotot és nospát sz.sz. rendelt el. Itthon alvadékos nyúlós folyásom lett már, ami tart ma is, meg a görcs. Csak fekszek de így is fentáll ez a problémám. Azt mondták ha erősödik a vérzés akkor menjek be, amúgy csak pihenjek.
Volt másnak is ilyen? Nem nyugodtam meg igazán mert a görcsölés fent áll meg a vérzés.
Köszi a válaszokat. 17khm
2022. febr. 26. 10:36
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azóta ami történt, méhszáj 2100 lett,4napot voltsm kórházban, diaphyllin és magnézium infúzión, most itthon is magnéziumot és 3x fél diaphyllint kell szednem és szigorú fekvés. Meglátjuk mi lesz 1 hét múlva ha még tovább nyílik akkor cerclage,illetve progi.
2022. márc. 7. 16:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!