Barnázás 2.trimeszterben?
Sziasztok! Tegnapi napon elkezdtek alhasi görcseim lenni, rögtön le tudtam feküdni pihenni, azt gondoltam amiatt van mert nem pihentem eleget. Aztán rá egy órára barna folyást láttam a bugyimon, illetve a wc papíron is. Bementem az ügyeletre, ahol egy ultrahangot csináltak csak, de a baba és a placenta is rendben volt. 3x2 magnerotot és nospát sz.sz. rendelt el. Itthon alvadékos nyúlós folyásom lett már, ami tart ma is, meg a görcs. Csak fekszek de így is fentáll ez a problémám. Azt mondták ha erősödik a vérzés akkor menjek be, amúgy csak pihenjek.
Volt másnak is ilyen? Nem nyugodtam meg igazán mert a görcsölés fent áll meg a vérzés.
Köszi a válaszokat. 17khm
Hívj azonnal mentőt!!!! Nekem első terhességem én 23. héten volt pici friss vér, kinyílt a méhszáj. Bent tartottak a kórházban, pisilni kelhettem csak fel. Másnap egy pisilés alkalmával jött már a nyúlós vér, hívtam a nővért, az orvost hívott, onnan már a szülőszobára vittek.
A görcsölés vérrel együtt sajnos vetélés is lehet. Hívj mentőt, hátha nem késő!
És nem kaptál progeszteront se???
Mit mondtak mitől van a vérzés?
Nincs hematóma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!