Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismama vagyok!...

17 hetes kismama vagyok! Panoráma tesztet csinált e már valaki?

Figyelt kérdés

17 hetes kismama vagyok! Trombózissal 0,4 mg Clexane-t szedek! Volt már két vetélésem! Voltam Panorama tesztet csinálni, de eredmény nem jött le! Az orvos szerint nem tudják a véremből kiszűrni a baba vérét! Más helyen ismét megcsináltam a panoráma pluszt ugyan azzal az eredményel! Járt már valaki így?

Azért nem adnak eredményt mert beteg a babám?

2022. febr. 22. 14:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
38%
20. Azért azt tudod, hogy Erdélyben nem tud mindenki magyar nyelvű iskolába járni és sokan maguktól tanulnak írni? Ítélkezés előtt nem árt gondolkodni.
2022. febr. 25. 19:59
 22/23 A kérdező kommentje:

20. Nem mindenki segíteni jön ahogyan látom!!!! És szerintem nem helyesírási oktatást kértem, hanem segítséget!!! Ha nem tetszik ahogyan írok elsősorban bele gondolhatnál abba milyen állapotban voltam mikor az üzeneteket írtam!

Kedves 21. Igazad van. Sokan nem tudják milyen erdélyi magyarnak lenni! De az olyanokkal akik csak ítélkezni és kritizálni tudnak nem foglalkozom. Meglátszik az írásából is mennyit ér az olyan ember😊

2022. febr. 26. 01:39
 23/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Látom régebbi kérdés, de azért bepróbálkozom, hátha valaki látja.

A fizetéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. 2 napja vették le tőlem a vért, azt mondták fogok kapni egy emailt számlával és bankszámlával, és ha elutaltam a pénzt, kezdik meg a vizsgálatot.

Aki utalással fizetett, mennyi idő volt, míg email érkezett?

2023. jún. 23. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!