17 hetes kismama vagyok! Panoráma tesztet csinált e már valaki?
17 hetes kismama vagyok! Trombózissal 0,4 mg Clexane-t szedek! Volt már két vetélésem! Voltam Panorama tesztet csinálni, de eredmény nem jött le! Az orvos szerint nem tudják a véremből kiszűrni a baba vérét! Más helyen ismét megcsináltam a panoráma pluszt ugyan azzal az eredményel! Járt már valaki így?
Azért nem adnak eredményt mert beteg a babám?
Azt, hogy miert akar amniora küldeni azzal magyarázta, hogy őt zavarja az hogy nem jött le egy eredmény sem!
Azt tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy vékony alkat! 165cm-hez most 96 kg vagyok! Ami tudom hogy sok!
De az orvos egy szóval sem mondta hogy a súly is befolyásolhatja a teszt eredményet, vagy épp azt hogy nem jön le eredmény!
Ez aggasztott a legjobban hogy csak válvonogatva mindenre azt a válazt adta nem tudom! Annyira megijesztett, hogy nem birtam abbahagyni a sírást! Ezért kerestem fel egy másik nőgyógyászt! De sajnos ugyan azt a választ kaptam!
“Nem tudom!”
Nekem senki egy szóval nem melítette, hogy nem szabad szedni előtte! Köszönöm a válaszokat! Picit megnyugodtam, hogy van még remény😊
Remélem minden rendben lessz! A megszakítás pedig amúgy sem jött volna szóba nálunk! Nagyon rég próbálkozunk így azt fogadjuk el ami van! Csak mégis féltem picit!
Igazából én sem gondoltam, hogy csináljak Panoráma tesztet! De a doki nagyon dícsérte, és mivel nekünk a pici a legfontosabb beleeggyeztünk!
Igaz hogy több aggódást csináltam magamnak mint amennyire gondoltam! 😔
A túlsúly és a szúrt(nem szedett,ugyanis ez egy injekcio)clexane lenullázzák a NIPT tesztek értékelését.
A tájékoztatóban benne van , hogy előtte 48/72 órával nem lehet beadni.
18. Köszönöm a válaszod, és mindenki másnak! Nekem ezt senki sem mondta! Mikor az első nem sikerült rákérdeztem az orvosnál, de ő azt mondta nem akadályozza az eredményt! Ezek szerint nem jól tudja vagy nem tudom!
Én erdélyi magyar vagyok! Az orvosom román, mivel a megyénkben őt tartják a legjobbnak! De mivel én csak töröm a román nyelvet nem is nagyon erőltetik meg magukat, hogy elmagyarázzák a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!