Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismama vagyok!...

17 hetes kismama vagyok! Panoráma tesztet csinált e már valaki?

Figyelt kérdés

17 hetes kismama vagyok! Trombózissal 0,4 mg Clexane-t szedek! Volt már két vetélésem! Voltam Panorama tesztet csinálni, de eredmény nem jött le! Az orvos szerint nem tudják a véremből kiszűrni a baba vérét! Más helyen ismét megcsináltam a panoráma pluszt ugyan azzal az eredményel! Járt már valaki így?

Azért nem adnak eredményt mert beteg a babám?

2022. febr. 22. 14:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Azt, hogy miert akar amniora küldeni azzal magyarázta, hogy őt zavarja az hogy nem jött le egy eredmény sem!

Azt tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy vékony alkat! 165cm-hez most 96 kg vagyok! Ami tudom hogy sok!

De az orvos egy szóval sem mondta hogy a súly is befolyásolhatja a teszt eredményet, vagy épp azt hogy nem jön le eredmény!

Ez aggasztott a legjobban hogy csak válvonogatva mindenre azt a válazt adta nem tudom! Annyira megijesztett, hogy nem birtam abbahagyni a sírást! Ezért kerestem fel egy másik nőgyógyászt! De sajnos ugyan azt a választ kaptam!

“Nem tudom!”

2022. febr. 22. 16:06
 12/23 anonim válasza:
63%
Én Prenát csináltattam. Ráadásul emiatt kombináltat nem is. Az első vérvétel alkalmával két kémcső vér lett levéve, majd a másodiknál is. Eredmény semmi, ráadásul csomót kellett rá várni, így mire megjött a második "eredmény" már ki is futottunk volna az elvetetés idejéből. Amúgy normál súlyom volt és véralvadásgátlót se szúrtam. A pénzt visszautalták, a baba pedig azóta meg is született, egészséges, 3 hónapos.
2022. febr. 22. 16:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem tudom ez mit befolyasol meg mit nem, tényleg nem vagyok orvos, de engem megkerdeztek a telefonban mikor időpontot kértem genetikai uh és prena teszt hogy szurom e magam ilyen cuccal, mert ha igen akkor elvileg x nappal előtte már nem lehet.. Tényleg nem tudom sajnos az okát mert engem nem érintett de tisztán emlékszem hogy rakerdeztek.
2022. febr. 22. 16:17
 14/23 A kérdező kommentje:

Nekem senki egy szóval nem melítette, hogy nem szabad szedni előtte! Köszönöm a válaszokat! Picit megnyugodtam, hogy van még remény😊

Remélem minden rendben lessz! A megszakítás pedig amúgy sem jött volna szóba nálunk! Nagyon rég próbálkozunk így azt fogadjuk el ami van! Csak mégis féltem picit!

2022. febr. 22. 16:33
 15/23 anonim ***** válasza:
38%
Én biztos nem mennék amniora. Szerintem nem rossz a kombinált teszt, nem olyan pontos, mint a nipt tesztek de azért nem vagy-vagy. A genetikus jó ötlet, ha nagyon izgulsz, de én ilyen eredménnyel nem is csináltattam volna 25 évesen nipt tesztet. Ez mindenkinek egyéni, semmiképpen nem szeretném leszólni aki csináltat, csak szerintem nem kell izgulni. Amúgy igen, sajnos a súly közre tud játszani.
2022. febr. 22. 16:53
 16/23 A kérdező kommentje:

Igazából én sem gondoltam, hogy csináljak Panoráma tesztet! De a doki nagyon dícsérte, és mivel nekünk a pici a legfontosabb beleeggyeztünk!

Igaz hogy több aggódást csináltam magamnak mint amennyire gondoltam! 😔

2022. febr. 22. 17:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16. Tényleg jó, csak sokszor teljesen megrémítik a kismamákat, akik amúgy is mindentől félnek. Ha izgulsz én elmennék az istenhegyire, vagy a czeizelbe a második genetikai ultrahangra és elmondanám nekik, hogy mi történt. Nagyon jó szakemberek, nagyon jó ultrahanggal.
2022. febr. 22. 18:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A túlsúly és a szúrt(nem szedett,ugyanis ez egy injekcio)clexane lenullázzák a NIPT tesztek értékelését.

A tájékoztatóban benne van , hogy előtte 48/72 órával nem lehet beadni.

2022. febr. 22. 19:01
 19/23 A kérdező kommentje:

18. Köszönöm a válaszod, és mindenki másnak! Nekem ezt senki sem mondta! Mikor az első nem sikerült rákérdeztem az orvosnál, de ő azt mondta nem akadályozza az eredményt! Ezek szerint nem jól tudja vagy nem tudom!

Én erdélyi magyar vagyok! Az orvosom román, mivel a megyénkben őt tartják a legjobbnak! De mivel én csak töröm a román nyelvet nem is nagyon erőltetik meg magukat, hogy elmagyarázzák a dolgokat!

2022. febr. 22. 19:20
 20/23 anonim ***** válasza:
61%
Miért teszel minden mondat végére felkiáltójelet? Idejönnek neked segíteni es mindenkivel kiabálsz.
2022. febr. 25. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!