5 hetes terhesen normális ez a fájdalom?
Hüvelyfájdalom ahhoz tudnám hasonlítani mintha túl sokat bicikliztem volna és ott amiatt fájna illetve a szeméremajkak mintha enyhén lüktetnének (nem tudom jobban leírni) nincs egyéb más problémám viszketés, rendellenes folyás stb. Sajnos csak 28.-án megyek orvoshoz, de persze, hogy féltem a babát. Tudom, hogy vannak fájdalmak amikor jönnek mennek még is ez megijeszt.
Mivel ez az első terhességem ezért picit mindenen parázok.
Én a terhesség kezdete óta megannyi új tünetet fedeztem fel. Köztük pl a hüvelyfájdalmat is. Szerintem azért lehet, mert vérdúsabb lesz az a terület is, de majd csillapodik.
13 hetes vagyok, neha itt-ott feszül/fáj/szúr/ég/kellemetlen. Szerintem a terhesség már csak ilyen.
Én is abszolút paramami vagyok, engem az orvosom mindig azzal nyugtat, hogy amíg nem vérzek és nincsenek erős görcseim, addig nincs gond! (akkor sem biztosan, de akkor már lehet élni a gyanúval) Tudom, hogy nem könnyű ezt mondani, de próbáld meg elterelni a figyelmed, hidd el, minden rendben lesz! :)
10hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!