Volt mas is aki igy volt? 20+2 napos várandós vagyok, de meg nem érzem a babát. Egy egy alkalommal mintha kis dobogast éreztem volna, de nem vagyok benne biztos, hogy ő volt.
Figyelt kérdés
Egy hete voltam orvosnal, lattuk, hogy jól van, de zavar, hogy nem érzem.
(méh mellső falan van a méhlepény)
2022. febr. 22. 10:08
1/6 anonim válasza:
A mellső fali lepény miatt nem érzed még úgy. Nyugodj meg, hamarosan fogod érezni, hisz egyre nagyobb és egyre erősebb mozdulatokat tesz. :)
2/6 anonim válasza:
Mellső fali lepénnyel ez még belefér. 😊
3/6 anonim válasza:
Ha a mellső falon van a méhlepény, később fogod érezni, ez természetes. Ha már éreztél valamit, csak nem vagy biztos benne, akkor már csak napok kérdése az egész, és egész biztosan érezni fogod.
Próbáld meg este (8es 11kozott a legaktivabbak), hogy hanyatt fekszel, kinyujtod a lábaid és a két kezedet a hasadra teszed (köldök alá, most a méhed a koldokodig ér), és úgy várj türelmesen.
4/6 anonim válasza:
Mellso fali lepenyem volt,talan 24. het korul kezdtem el erezni.
5/6 anonim válasza:
Én ma vagyok pont 20 hetes, szintén mellső fali lepény. Csak pár napja kezdtem el érezni én is, de most már szinte egész nap érzem a kis izgőmozgót. Nemsokára te is érezni fogod :)
6/6 anonim válasza:
Én 20 hetesen kezdtem csak kicsit érezni a mozgását (nekem picit csikis érzés volt először). Kívülről pedig alig látszott, hogy terhes vagyok (kb 2,5-3 kg-ot híztam). Rosszulléteim sem voltak. Csak egy tünetem volt. A mellem picit megnőtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!