Ma vagyok 40+4napos tegnap délután távozott a nyakdugo lehet ebből szules ?
Tapasztalatokat írnatok legyszi?
41heten indítanának de nemsok jót hallottam rola
Bármikor lehet szülés.
Nekem is indítottak, féltem mint a tűztől, de nem volt semmi gond, 3 óra alatt megszületett a pici.
Addig még beindulhat, próbáld meg elfogadni, hogy ez is egy lehetőség, de ne erre koncentrálj!
Engem indítottak, nagyon nehéz volt, mégis csodálatos élményként maradt meg. Indított szülés sem katasztrófa, de simán beindulhat még magától. Nyugi!
Nekem az indított szülés volt a jobb. Fajt ugyanúgy, de legalább nem tartott szinte semeddig. Rögtön a két perces fájások jöttek, de még frissen, erősen viseltem őket, nem is tartottak sokáig, a kitolasra is fitt voltam.
Másik alkalommal meg maszatoltam fél napot az 5-10 percesekkel, a végére teljesen kimerülten. Fájni ugyanúgy fajt a vége.
Kerhetsz masodvelemenyt, nem kell belemenni az inditasba, ha az aramlas (flow) rendben van, a terminus ujraszamolasa is opcio, sokszor a menzesz szerint szamoljak, es nemveszik figyelembe, ha pl. kesobb fogant, de amugyis mega 42. heten szules is teljesen normalis. A korhaz korhaz koteles elmondani a sajat korhazi protokolljat, rad nezve viszont ez egyaltalan nem kotelezo, megha ugy is allitjak be, nyugodtan visszautasithatod, szimplan nem mesz be. Masodvelemenyt, ha szeretnel megnyugtatasul kerni olyantol erdemes, akinemtamogatja a 42. betoltott het elottaz inditast, es esetleg rogtonujra is szamolja neked a terminust.
A nyakdugo nem feltetlenul jelent barmit is. Elso gyerek eseteben gyakori, hogy 24 oran belul beindul a szules, de nem minden esetben. Elso gyerekkel nalam pentek reggel kezdett tavozgatni, masnap reggel szuletett meg. Ha veres/barnas is, es nemcsak atlatszo, az biztato, mutatja, hogy tagulsz. A masodik gyerekkel 3 napig tavozgatott, mire megszuletett.
Pénteken ment el a nyákdugó, vasárnap hajnalban szülwtett meg a lányom.
Egész szombaton jóslóim voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!