Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszter. Adnátok...

Első trimeszter. Adnátok tippeket, hogy hogyan vegyem könnyebben?

Figyelt kérdés

7. hétben vagyok jelenleg. Ahogy betöltöttem a hatodik hetet, varázsütésre eljöttek a tünetek: egész napos hányinger és hányás, extrém fáradtság, hangulatingadozás, mellette az alhasam húzódik, már elnézést a képtelen kifejezésért, de mintha "bugyborogna" és feszülne a méhem ezek mellett folyamatosan. Ma már eljutottam arra szintre, hogy sírva mentem dolgozni, pedig 9 órát aludtam. Az orvos szerint ez minden természetes (???), szombaton vár ellenőrzésre. Az előző terhességem alatt nem voltam ennyire rosszul, nem tudom hogy éljem túl a napokat, most is az estét várom.

Tudnátok tanácsot, tippeket adni a könnyebb napokért?

2022. febr. 15. 10:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A jéghideg cukros kóla hat. A hétre viszont "megoldódott" a dolog, a gyerkőccel itthon maradok, estére belázasodott sajnos. Így felváltva hányunk, de legalább nyugalomban😅
2022. febr. 16. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:
11 hetes múltam. Én még mindig csak festmények, mindentől rosszul vagyok. Ami segít az a rágó meg cocculine. 2 kisgyereknek van, gondolhatod. Férjem már nagyon ki van....;( de szörnyen rosszul vagyok sokszor. Ki sem modulok. Számolom a napokat
2022. febr. 16. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!