Akinek volt koraterhesség alatt barázása, válaszolna?
Nagyjából 5 hetes terhes lehetek, 1 hete késik a menzeszem, 2 erős + tesztem is van. Viszont ma nagyon enyhe, barnás, alvadt véres folyást vettem észre, nem görcsöl, nem szúr a hasam, "csak" látom, hogy nem hófehér a folyásom. Nagyon megijedtem, hiszen sohasem volt ilyenem, első terhesség alatt sem.
Szombaton fogad az orvosom, azt mondta, hogy ne aggódjak bármi lehet, de nem vagyok nyugodt. Akinek már volt ilyen, minden esetben vetélés lett a vége? Illetve mit tudnék tenni szombatig, hogy ne súlyosbodjon a helyzet?
Hát az lehet nem tett jót. Ilyen korán még vigyázni kell.
Reméljük csak elpattant egy ér és azért van.
Melyik kórházba?
Ha bp közeli vagy akkor menj a Szent Jánosba, engem ott minden további nélkül fogadtak, koraterhesen erős vérzéssel.
Első terhességemnél a barnázást az állami kórházban egy vállrándítással elintézték, utána elmentem magánba, ott sem írtak fel rá semmit, egészséges babám született.
Második terhességemnél is volt barnázás, állami kórházban azt mondták, hogy ne mondjam már, hogy terhes vagyok, hiszen még meg sem kellett volna jönnie a menstruációmnak (jobban tudták, hogy hány naposak a ciklusaim...), mondtam, hogy van pozitív tesztem és késik már egy ideje, de nem néztek meg ultrahanggal, mert nincs terhesség, nincs barnázás. Elmentem magánba ott megállapították, hogy 6 hetes terhes vagyok és írtak fel progeszteront a barnázás miatt.
Teljesen orvos függő az egész. Van aki komolyan veszi a barnázást, van aki nem. Azért nem törvényszerű a vetélés!
Pihenj sokat, szedj magnéziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!