Normális hogy 5+1 hetes terhesen az ég világon semmi terhességi tünetem nincs? Még icipici mellfájdalom sem
Tudom hogy valakinek van valakinek egyáltalán nincs de volt már egy spontán vetélésem és akkor sem voltak terhességi tüneteim ezért aggódok.
Amikor teszteltem kb aznap meg utána 3 napig kizárólag a mellbimbóm volt picit érzékeny de akkor is csak nyomásra. Aztán egyik napról a másikra semmi, nyomásra sem fáj, még megduzzadva sincs a mellem. Ha nem lenne pozitív tesztem nem is tudnám hogy terhes vagyok. Aluszékony sem vagyok bár igaz hogy nem dolgozok és későn kelek. Más is volt így és rendben volt a terhessége?
Nekem is úgy indult, hogy alig volt valami, utána azért beindult a buli 😃 Állandó mellfájdalom, egész nap émelygés, fáradság. De persze ha nincs semmi tünet végig az sem jelent rosszat csak annyit, hogy szerencsés vagy :)
Boldog babavárást!
Köszönöm a kedvességeteket!
Még annyi, hogy vajon miért fájhatott kb 4 napig a mellbimbóm picit majd szűnt meg egyik napról a másikra?
Nekem egyik terhesség alatt sem duzzadtak meg a melleim, csak miután megszülettek. Most, a harmsdikat várom. Ha nagyon megerőltetem az agyam, volt pár nap mellfeszülésem, de nem mondható említésre se méltónak.
Megértem, hogy az előzmény miatt aggódsz, hogy nincs tünet, de próbáld úgy átfordítani valahogy, hogy "nincs tünet a terhességre, de a vetélésre sem, hiszen nem jelentkezik vérzés" amíg meg nincs vér, nincs gond sem. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!