Normális hogy 5+1 hetes terhesen az ég világon semmi terhességi tünetem nincs? Még icipici mellfájdalom sem
Figyelt kérdés
Tudom hogy valakinek van valakinek egyáltalán nincs de volt már egy spontán vetélésem és akkor sem voltak terhességi tüneteim ezért aggódok.
Amikor teszteltem kb aznap meg utána 3 napig kizárólag a mellbimbóm volt picit érzékeny de akkor is csak nyomásra. Aztán egyik napról a másikra semmi, nyomásra sem fáj, még megduzzadva sincs a mellem. Ha nem lenne pozitív tesztem nem is tudnám hogy terhes vagyok. Aluszékony sem vagyok bár igaz hogy nem dolgozok és későn kelek. Más is volt így és rendben volt a terhessége?
2022. jan. 7. 14:47
21/21 anonim válasza:
Továbbá a pajzsmirigy is okozhat vetélést. Ja és nálam is mindig baljós volt a tünetenyhülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!