10. hétben hányinger és minimális mellfájdalom normális?
Ez normális:) Lehet egy kis időre eltűnnek a tünetek, majd visszatérnek,vagy megszűnnek teljesen:) de örülj,ha most jól vagy!
Nyugi ez mind normális !!:))))
Szia!
Örülj neki, hogy egy kicsit megszabadulsz a tünetektől! :) Ez normális. Tombolnak a hormonok, tünetek jönnek mennek. :) Most még jól vagy, de lehet két nap múlva meg majd nyomod az ágyat! :) Ne aggódj! Én is így vagyok, most két napja minden happy, de én már tudom, hogy néhány nap múlva minden tünetem visszatér! :D
Nekem első babámmal 6 hetesen kezdődött az egész napos hányinger és 8 hetesen elmúlt. A mellfeszülés is enyhült ekkor már és pár hét alatt teljesen megszűnt. Nem volt semmi gond.
Most 7 hetes vagyok és hányingerem néha van az is max 1 órára és nem mindennap, ez nem mellfeszülés az előző terhességemhez képest. Talán most még több szerencsém van. Pár napja dokinál minden rendben volt.
Köszönöm a válaszokat! Felhívtam a dokim,és holnap elmegyek egy UH-ra a biztonság kedvéért! Ő is azt tanácsolta,hogy inkább nézzük meg!! Megér ennyit szerintem!
Remélem nem lesz semmi baj! :(
#2-es vagyok.
Ne aggódj, nem hinném hogy baj van. :) Majd írd meg mi volt! :)
#2-es vagyok.
Voltál már? Vagy csak később mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!