Normális hogy 5+1 hetes terhesen az ég világon semmi
terhességi tünetem nincs? Még icipici mellfájdalom sem
Figyelt kérdés
Tudom hogy valakinek van valakinek egyáltalán nincs de volt már egy spontán vetélésem és akkor sem voltak terhességi tüneteim ezért aggódok.
Amikor teszteltem kb aznap meg utána 3 napig kizárólag a mellbimbóm volt picit érzékeny de akkor is csak nyomásra. Aztán egyik napról a másikra semmi, nyomásra sem fáj, még megduzzadva sincs a mellem. Ha nem lenne pozitív tesztem nem is tudnám hogy terhes vagyok. Aluszékony sem vagyok bár igaz hogy nem dolgozok és későn kelek. Más is volt így és rendben volt a terhessége?
"Tudom hogy valakinek van valakinek egyáltalán nincs"
Itt a válasz a kérdésedre 🤦♀️
2022. jan. 7. 17:16
12/21 anonim válasza:
Nem kell emiatt aggódnod, még nagyon az elején jársz. Lehet csak a 7-8. héten jön elő. De az is, hogy soha. Ezeket a rosszulléteket igazából a mai napig homály fedi, nincs különösebb jelentősége, hogy vannak vagy nincsenek. Több nőnek van, mint nincsen, emiatt természetes, hogy többet olvasol azokról, akik emiatt "panaszkodnak", mint akik tök jól érzik magukat, kutya bajuk. Nekem is volt terhességem, akivel semmi bajom nem volt, de olyan is, hogy minden bajom összejött. Tehát nem csak személy, de terhesség függő is. Emiatt tényleg ne aggódj, semmi jelentősége.
2022. jan. 7. 20:25
13/21 anonim válasza:
Nekem a mellfeszülés nagyon enyhén 6 hetesen kezdődött, előtte semmi. Én is furcsáltam, de aztán ahogy teltek a hetek, úgy erősödött. Most 21 hetes vagyok, megint alig érzem, de ilyenkor már nem is kell annyira.
2022. jan. 7. 23:50
14/21 anonim válasza:
Nekem egesz terhesseg alatt nem volt semmi terhes tunetem.Egyszer se hanytam se semmi.
2022. jan. 8. 08:56
15/21 anonim válasza:
Szia. Nekem 2 vetélésem volt, most van a 3. terhességem. Az első kettőnél elmúltak a tünetek, ezzel bajt is jelzett nekem, hisz el is vetéltem. De a mostaninál is voltak már pánikra utaló jelek, mert enyhültek, nekem most kb azt játsza hogy 2-3 naponta jönnek elő a tünetek, a mellem is hol nagyon picikét feszül, hol majd leszakad. Én úgy ellenőrzöm hogy ugrok egyet, és ha úgy megvan a minimális fájdalom, akkor nem kell aggódni, de ez csak a saját testem tapasztalata :D Egyébként én is izgulok, a héten megyek dokihoz, én 9 hetes vagyok, 6+2nél voltam először, akkor minden rendben volt, de vajon azóta? Remélem oké lesz :)
2022. jan. 10. 09:45
16/21 A kérdező kommentje:
Elment a baba....
Utolsó te voltál kivizsgálásokon 2 vetélés után? Megállapítottak valamit?
2022. jan. 10. 12:19
17/21 anonim válasza:
Nem mondod?:O Ez már fix? Igen én voltam endokrinológusnál, hematológusnál, és immunológusnál is.
Amit most használok ennél a terhességnél pozi teszttől clexant szúrok, illetve progeszteron kúpot használok, reméljük így sikeres lesz.
2022. jan. 10. 13:14
18/21 A kérdező kommentje:
Igen sajnos nem volt alaptalan a félelmem... Úgy látszik nálam a tünetmentesség csak bajt jelez :(
2022. jan. 13. 00:16
19/21 anonim válasza:
Sikerült azòta a baba kedves kèrdező? Sajnàlom ami veled törtènt 😔Megkèrdezhetem,hogy hogy történt?Egyszer csak elkezdtèl vèrezni?
2023. máj. 21. 16:34
20/21 anonim válasza:
Genetikai kivizsgáláson voltál? Én 4x vetéltem el olyan genetikai baj miatt, ami CSAK 13%os eséllyel üthet be és ugyanezzel a 13%os eséllyel 8 szép embrióból csak 2 nem hordozta lombik alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!