Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt koraterhesség...

Akinek volt koraterhesség alatt barázása, válaszolna?

Figyelt kérdés

Nagyjából 5 hetes terhes lehetek, 1 hete késik a menzeszem, 2 erős + tesztem is van. Viszont ma nagyon enyhe, barnás, alvadt véres folyást vettem észre, nem görcsöl, nem szúr a hasam, "csak" látom, hogy nem hófehér a folyásom. Nagyon megijedtem, hiszen sohasem volt ilyenem, első terhesség alatt sem.

Szombaton fogad az orvosom, azt mondta, hogy ne aggódjak bármi lehet, de nem vagyok nyugodt. Akinek már volt ilyen, minden esetben vetélés lett a vége? Illetve mit tudnék tenni szombatig, hogy ne súlyosbodjon a helyzet?

2022. febr. 3. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt 4 napig, maradt a gyerek. Tényleg nem nagyon lehet vele mit csinálni. Ilyen korai vételest nem lehet megelőzni. Van több cikk arról is, hogy a progeszteron se ér szrt se.
2022. febr. 3. 23:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy barnáztam,semmi gond nem volt,volt hogy elvetéltem.Nekem a doki azt mondta ,hogy ilyenkor nem tudnak mit csinálni.Nem jol ágyazódott be sajna.
2022. febr. 4. 05:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, kicsit megnyugtattatok. Igyekszem a gondolkodásomon is változtatni, nem misztifikálom túl. Így talán, ha holnap rossz hírt kapok, könnyebben fogom viselni.
2022. febr. 4. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!