Bal oldali petefészekben szurkálás koraterhességben normális is lehet? (Lombik, Stimuláció)
Sziasztok, lombik programban vettünk részt, stimulált ciklusban rögtön beültetés is következett. Enyhén túl is stimuláltak.
Ma vagyok a punkció utáni 21. napon. A vérvétel eredménye pozitív lett, így ma 5 hetes vagyok. Örülnöm kéne. De nem merek. Ultrahang még nem volt. Csütörtökön lesz majd.
Kb. 3 napja szurkálásokat érzek a bal petefészkemben. El lehet őket viselni, általában reggel volt eddig valamivel erősebb.
Egymás után párszor szurkál, aztán abbamarad. Naponta olyan 3-5 alkalommal jelentkezik. (Meg ha rágondolok :D)
Aggódom, hogy méhen kívüli lett a terhesség (első baba).
Van olyan, akinek szintén voltak ilyen szurkálások és nem volt méhen kívüli a terhessége? Normális ez stimulációs (enyhén túlstimulált) hónap után kialakult terhességben? Vagy akár természetes úton létrejött terhességben is előfordul ilyen?
Csütörtökön megtudom, hogy mi lett, csak már muszáj volt kiírnom magamból :)
Igen, köszönöm, minden segítség, ami kicsit is megnyugtat. Nehéz ez a bizonytalanság, amíg az ember vár. Gratulálok a babához :)
Nekem máshol nem igazán szurkál, néha enyhén a jobb oldalon, de az másképp. A bal vmiért többször és erősebben is.
Csináltam ma reggel tesztet. Azt mutatta, hogy pozitiv, 1-2 hét. Azt hiszem, ez sem jó jel. Legalább 2-3 hetet kellett volna mutasson.
:(
Szia!Sajnálom!De hátha elkezd növekedni az a Hcg🤷♂️Van idő azért hétfőig.Tudom csodák nem nagyon vannak de mégis hátha....Sok ilyet olvasok és hallok mostanában,nem tudom mi van most hogy ennyien így járnak🤷♂️Én is nemsoká megyek az első lombikomra és szoktam itt informálódni.Sok sikert kívánok neked hétfőre!🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!