Normalisak ezek a hasi gorcsok es a derek fajas?
Figyelt kérdés
Mar 1 eve probalkozunk a babaval policisztas ovariumot latott a dokim de nem kaptam ra kezelest azt javasolta 1 ev probalkozas ha nem jon ossze akkor mennyek vissza.Ma pozitivat teszteltem kertem is idopontot szerdara kaptam.Ami idegesit hogy faj a derekam es az alhasamba erzek gorcsoket es az alhasambol megy lefele.Elso baba es nagyon izgulunk es felunk nehogy mehen kivuli legyen valami tapasztalatok normalis ez a gorcsoles nem folyamatos alltalaban mikor felallok akkor jelentkezik es olyan menstruacios gorcs jellegu es a derek fajas elorre is koszonom a valaszokat.2022. febr. 14. 18:17
1/9 anonim válasza:
A hasi görcs nem normális, a derékfájásnak most még nincs köze a terhességhez, de a nőgyógyásztól kérdezd meg.
6/9 anonim válasza:
Normális, de arra készülj hogy szerdán nyoma sem lesz a terhességnek a dokinál... A méhen kívülit sem fogja tudni kizarni, mert valószínűleg még petezsák sem lesz látható.
Vissza fog hívni 1-2 hét múlva, teljesen feleslegesen mész
8/9 anonim válasza:
Miután nekem felfázásos tüneteim voltak, rendesen fájt a pisilés de se genny sem vér nem volt benne, szerintem ez teljesen normális.
9/9 A kérdező kommentje:
Voltam tegnap a dokinal es mar latszott belso uhval jo helyen van a kis dragam.A gorcsokre azt mondta teljesen normalis addig mig nincs verzes 2 het mulva kell vissza mennem akkor mar lessz szivhang.Koszonom szepen a valaszokat
2022. febr. 17. 19:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!