Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Peteérés, vagy terhesség?...

Peteérés, vagy terhesség? Nagyon nem értem mi folyik a testemmel?

Figyelt kérdés
5.én volt a menstruációm első napja, kicsit tovább is tartott a megszokott 3-4 napnál. 10.éig barnáztam is még. 2 napja viszont, ilyen nagyon furcsa mindjárt megjön érzésem is van, de hát nem rég múlt el, és még csak most következne a peteérés. A peteérést szoktam érezni, de az teljesen más jellegű fájdalom, szúrós, csipkedős érzés. Terhes lennék? Nem jelentene nagy gondot a kistesó, de valahogy mégsem értem , mi történik😂
2022. febr. 14. 09:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező az feltűnt h nem ugyan az ír neked🤣🤣🤣🤣

Különböző emberek akik írnak!!!

2022. febr. 15. 12:43
 32/32 A kérdező kommentje:
Neked gondolom feltűnt, mert te ebben is tökéletes vagy😁 egyikük sem írt különbül a másiknál, csak kioktatva savazni tudnak. Örülök, hogy volt mivel foglalkoznotok az elmúlt egy napban, és nem kellett unatkoznotok a kérdésem miatt.
2022. febr. 15. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!