Hogy lehet az terhességi diabetes esetén, hogy az eves utáni ertek tökéletes mert 7alatt van viszont ma csak úgy kíváncsiságból megmertem a két orast is ami 7,4 volt. Egyszerűen nem értem…. Egy orasat kell mérni tehát mivan ha ez mindig így van?
Honnan méred az időt, ahogy elkezded az evést vagy az utolsó falat utántól?
Meg amúgy ezek az otthoni cukormérők igen furák, én próbáltam 1perc különbséggel 2ujjból mérni és egyikből 7,9,másikból 5,6 lett...
Nem voltál már éhes? Előző étkezésre megetted a megfelelő kimért ch-t? Jól volt elosztva a lassú és gyors felszívódású szénhidrát?
Ha kevés szénhidrátot eszel, a szervezet cukrot szabadít fel, hogy ne essen le a vércukor. Lehet, hogy előtte meg beesett éhgyomori alá és az a probléma.
Nagyon éhes voltam arra emlekszem. És elég nagy adagot ettem gyorsan. Lehet akkor h ez volt a probléma. Nagyon remelem hogy ez nem all fent mindig és nem lesz baja a babamnak mert odafigyelek az étkezésre.
Mondjuk az nyugtat hogy még így sem volt olyan huuu de magas hogy az a babának ártson.
Mindenesetre most pár napig oras és kétórás értéket is fogok mérni -.-“
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!