Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet az terhességi...

Hogy lehet az terhességi diabetes esetén, hogy az eves utáni ertek tökéletes mert 7alatt van viszont ma csak úgy kíváncsiságból megmertem a két orast is ami 7,4 volt. Egyszerűen nem értem…. Egy orasat kell mérni tehát mivan ha ez mindig így van?

Figyelt kérdés
Babának (egyenlőre) semmi baja, magzatviz mennyiség és a baba súlya is rendben van. 34 hetes kismama
2022. febr. 12. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Honnan méred az időt, ahogy elkezded az evést vagy az utolsó falat utántól?

Meg amúgy ezek az otthoni cukormérők igen furák, én próbáltam 1perc különbséggel 2ujjból mérni és egyikből 7,9,másikból 5,6 lett...

2022. febr. 12. 21:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat most ennél pl úgy voltam hogy az 1 órás értéket eves abbahagyasa utan néztem a két orast meg kb 1:50re…
2022. febr. 12. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem voltál már éhes? Előző étkezésre megetted a megfelelő kimért ch-t? Jól volt elosztva a lassú és gyors felszívódású szénhidrát?

Ha kevés szénhidrátot eszel, a szervezet cukrot szabadít fel, hogy ne essen le a vércukor. Lehet, hogy előtte meg beesett éhgyomori alá és az a probléma.

2022. febr. 13. 03:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon éhes voltam arra emlekszem. És elég nagy adagot ettem gyorsan. Lehet akkor h ez volt a probléma. Nagyon remelem hogy ez nem all fent mindig és nem lesz baja a babamnak mert odafigyelek az étkezésre.

Mondjuk az nyugtat hogy még így sem volt olyan huuu de magas hogy az a babának ártson.

Mindenesetre most pár napig oras és kétórás értéket is fogok mérni -.-“

2022. febr. 13. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon zsíros az étel, akkor nem egy óránál van a csúcs. Mérni egy órával étkezés kezdete után szokás, akkorra várható a csúcs,de ez mint írtam az ételtől függően elcsúszhat. Ezen kívül néha teljesen abszurd adatokat ad ki a gép, mert esetleg szennyezett volt a kezed, ha nagyon hihetetlen az eredmény én rögtön újra mérek másik ujjon és általában be is igazolódik. Mivel amr nagyon rég óta csinálom, így nagyjából előre tudom milyen értékre számíthatok és feltűnik, ha nagy az eltérés
2022. febr. 13. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebben nem nagyon van olyan, hogy szokás, mert orvosa válogatja, hogy kéri a mérést. Van aki első falattól, van aki utolsótól. Én például mindig utolsó falattól számolva kellett, hogy mérjek.
2022. febr. 14. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor úgy mondom, hogy a hivatalos nemzetközi álláspont ez, lehet máshogy csinálni természetesen
2022. febr. 14. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!