Csak kivancsisag!!! Aki dohanyzott terhesseg alatt hany kgos babaja szuletett? Tenyleg hatassal van a sulyra vagy genetikan mulik?
Ez is, mint minden, csak az esélyét növeli a komplikációknak, nem 100%, hogy probléma lesz.
Ettől függetlenül én nem támogatom, de senkit nem ítélek el miatta. Saját teste, saját gyereke. És azért egy függőségtől megszabadulni egyik pillanatról a másikra szinte lehetetlen (nyilván van ellenpélda).
(Nem dohányoztam terhesség alatt)
Anyám dohányzott. Nővérem 2kg 51cm én 2.5kg 47cm voltam
Én terhességeim alatt nem dohányoztam még is mindhárom gyermekem kicsi lett. Szeribtem ez már ok okozat mert anyám és a családja is mind ilyen 4-5kg közti gyerekek.
Az első IUGR-ként 45cm 2240g,
Második 2920g 51cm
Harmadik 45cm 2720g
Sógornőm is végig dohányozta mindkét gyereke kicsi az első autista a másik se lesz teljesen ép.
Nem dohányoztam soha 2600gos volt a lányom 39 hétre
Barátnőm láncdohányos (terhesen is cigizett mind 2x) 3600g lett a lánya 41 hétre
3800a fiú 39 hétre
2930 gr és 48 cm, 39 hétre, csm,mert faros volt. Én is 3 kg-mal születtem,az apja is, nagyszülők is mind 2 kg körül. Csak én dohànyoztam ( napi 3 szál,néha annyi se). Én 158 cm és 50 kg, szóval szerintem anélkül is pici lett volna.
Exem anyja 4 gyereket szült, mind a nèggyel dohányzott, mind időre született,jóval 3 kg felett,mind a 4 egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!