Csak kivancsisagbol! Mi befolyasolja hogy egy kismamanak kicsi vagy eppen nagy hasa van?
A has nagysága nem függ az életmódtól, inkább a gyerek helyzetétől, a terhesség számától. Aerobik edző ismerősöm még a 37. héten is olyan edzéseket tartott, hogy folyt rajtunk a víz és akkora hasa volt, mint a ház, egyébként vékony volt. Nekem volt túlsúlyom, óriási hasam volt. Unokanővérem vékony, nem sportol, és szegény szinte szégyenli, hogy "semmi" hasa nincs (a mázlista!), pedig nemsokára szül.
A regeneráció megint csak soktényezős dolog, függ a komplikációktól, a szülés módjától, a hozzáállástól(!) és persze a strapabírástól. Én nem vagyok egy sportos ember, de extrém könnyű terhességem, gyors szülésem és nagyon gyors regenerációm volt (három hetes a gyerek, és a szülést már elfelejtettem). Más pedig megvisel a komplikációk vagy egyebek miatt, és egy hónapig próbálja összeszedni magát.
Milyen erős a hasizom, mekkora a baba. Első babánál általában meg kisebb szokott lenni, mint a következőknél.
Nekem pici hasam volt, de nem volt jó. 3910 gr-mos baba nyomorgott bent. Szegénynek kenyszertartasban volt a feje az utolsó hetekben, úgyhogy mehettünk gyogytornazni vele. Amúgy kb 6-7 hónapos terhesnek néztem ki, mikor mentem szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!