Szerintetek is kicsi a babám?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltam 34 hetesen uh-n ahol az orvosom azt mondta 2400g, nem lesz nagy baba.
De a neten azt találtam, hogy az teljesen átlagos méret.
Most akkor kicsi vagy nem?
Nektek mennyi volt ennyi idősen a baba?
2020. júl. 19. 21:59
1/6 anonim válasza:
Szerintem inkább úgy értette, hogy nem lesz 4,5-5kg-os. Nem kell félned, teljesen rendben van a súlya.
2/6 anonim válasza:
Nem nagy=nem nagy.
Nem azt mondta, hogy kicsi.
3/6 anonim válasza:
Nekem is hasonló méret volt, 2,5 kgnak mondták 35 het körül, végül is 3,3 kg-val született, ami egy átlag súly. Sok kisebb de sok nagyobb is van. Szerintem is csak arra értette, hogy nem lesz nagy baba, hogy 3-3,5kg lesz, nem 4 kg feletti.
4/6 A kérdező kommentje:
1-es értékellek, de csak mert én is szeretem a South parkot.
Többieknek köszönöm a válaszokat. Első baba, ezért kérdezem, hogy akkor ez jó méret e, de akkor jó. :)
2020. júl. 19. 23:02
5/6 anonim válasza:
Nyugalom. Megnyújtani, felhízlalni úgyse tudod, idekint majd megnő.
Amúgy totál átlag méret,ne parázz ezen.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem kicsi.
A fiaim 2720g és 46cm születtek.
A nagyobbik 40.héten a kisebbik 38.héten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!