Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak kivancsisag!!! Aki...

Csak kivancsisag!!! Aki dohanyzott terhesseg alatt hany kgos babaja szuletett? Tenyleg hatassal van a sulyra vagy genetikan mulik?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 15:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
A cigi érszűkítő hatású, azért jut kevesebb tápanyaghoz egy dohányos babája, na meg kevesebb oxigénhez, ami az agysejteknek sem kedvez.
2021. márc. 9. 17:07
 12/27 anonim ***** válasza:
92%
Hat az en szobatarsaim közül kettő dohányos volt. Mind a kettőnek 4 kg+ gyereke lett. Gondolom ez sem törvényszerű, de azért en nem támogatom a dohányzást, nem terhesen sem.
2021. márc. 9. 17:22
 13/27 anonim ***** válasza:
20%
Elég gusztustalan szülőnek nevezhető aki terhesen bagózik. Esetleg drogozni nem akarsz? Hányinger!!!
2021. márc. 9. 18:11
 14/27 anonim ***** válasza:
85%

13

A kérdezőről nem derült ki,dohányzik-e. Elméleti kérdés. Te már rögtön fröcsögsz.. magyar mentalitás..

2021. márc. 9. 18:41
 15/27 anonim ***** válasza:
25%
Épeszű ember fejébe ilyen kérdés meg sem fordul! Dohányosok tartsatok össze, igy van!,) A magyar mentalitás pedig a felelőtlen dohányzó kismamaknal kezdődik, nem nálam!
2021. márc. 9. 18:49
 16/27 anonim ***** válasza:
4650g, 4380g, 4740g.
2021. márc. 9. 19:01
 17/27 anonim ***** válasza:
69%

15

Az eszedbe sem jut,hogy tanul,vagy statisztikát készít stb..vannak ennél sokkal elborultabb kérdések itt,és kis hazánkban sokkal nagyobb felelőtlenségek es szülői hibák vannak,mint a dohányzás. De ha neked ez a legnagyobb szívfájdalmad,akkor legyen! :)

2021. márc. 9. 19:15
 18/27 anonim ***** válasza:
79%

Anyám cigizett velem, 56 centi és 2500 gramm voltam.

Énis dohanyoztam sajnos (szégyellem is), bár keveset. a fiam 3860grammal és 57 centivel született 40-ik hétre.

2021. márc. 9. 19:25
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyám dohányzott, nővérem és én is 3 kg alatt voltunk. Nővérem szívbeteg, én pedig gyerekkoromban többször úgy befulladtam, hogy kórházba kellett vinni, illetve asztmás lettem.
2021. márc. 9. 19:28
 20/27 anonim ***** válasza:
47%
Akkor sem értek veletek, dohányos szülőkkel egyet ha a fejetek tetejére álltok! Az a szerencsétlen magzat szerintetek mennyire tud beleszolni bármibe is! SEMENNYIRE!!! Ti meg mérgezitek és nagy valoszinuseggel megelapozzatok hogy esetleg szervi baja legyen vagy valamilyen krónikus betegsége. Nem erdekel hogy teszt vagy nem teszt a feltett kérdés, úgy ám-blokk a dohányzó kismamaknak írom amit írok! A gyomrom fordul ki amikor az SZTK vagy kórház előtt szép nagy pocokkal papucsban és köntösben kis friss levegő szívás címszóval szívják befelé a dohány füstöt! Hát gyönyörű, felelősségteljes kismamák lesznek ;)
2021. márc. 10. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!