One step,8. dpo halvány pozi. Hihetek neki? Nem élem bele magam, mert bármi lehet, csak teljesen kíváncsiságból csináltam meg. Létezik hogy ilyen korán mutatja? Ovu 10_12 környékén lehetett.
Figyelt kérdés
2019. márc. 20. 05:28
1/7 anonim válasza:
Ugyan nem ez a teszt de en 9dpon teszteltem halvany pozitivat es most 7 hetes vagyok. Ha jol lathato halvany pozitiv es nem kell keresgelni a masodik csikot akkor jo eselyekkel indulsz. En meg 3 tesztet csinaltam a nemvartig es a nemvart napjan a masodik csik erosebb lett mint a kontroll csik
2/7 A kérdező kommentje:
Gratula 😊 nem kell keresni, ott van. De hihetetlen hogy ilyen korán mutatja.. Ezért nem élem bele magam. Holnap reggel predictor early vel ismétlem, ha az is pozi, akkor tényleg van valaki😊
2019. márc. 20. 06:23
3/7 anonim válasza:
Nekem a 11 dpo-n volt halvány, de tökéletesen látható a predictor. X-epil a nem várt napján nagyon nagyon nagyon halvány volt.
4/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt, 8. dpo délután halvány pozi One Step, másnap reggel a Predictor megerősítette. Már 2,5 hónapos a baba :)
5/7 anonim válasza:
Én is így jártam most, 8.dpon one step nagyon halvány de látható volt.
Aztán mivel más teszt utána nega volt, azt gondoltam, nem sikerült, de 2-3 nap múlva csak csináltam egy early predictort szépen látszott.
Az x epil viszont csak nem várt napja után 2 nappal lett látható pozitiv, előtte még extra halványnak se mondtam volna.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitiv infókat, gratula mindenkinek 😊
2019. márc. 20. 09:13
7/7 anonim válasza:
Koszonom szepen es neked is gratulalok es boldog babavarast!
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!