Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak kivancsisag!!! Aki...

Csak kivancsisag!!! Aki dohanyzott terhesseg alatt hany kgos babaja szuletett? Tenyleg hatassal van a sulyra vagy genetikan mulik?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 15:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
*pocakkal
2021. márc. 10. 08:54
 22/27 anonim ***** válasza:
Ja és csak hozzá tennem hogy a nikotin és társai egy dohányos kismamanak már a vérében is kering, atjutva a placentan a kis csöppség vérében is ott van.
2021. márc. 10. 08:56
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem csak növekedés elmaradást okozhat. Majd később ha a gyereknek tanulási magatartási gondjai vannak, vagy pl asztmás akkor gondoljatok arra milyen jó is volt szívni a cigit terhesen..

Természetesen nem törvényszerű ahogy a növekedés elmaradás sem. De megnöveli az esélyt.

2021. márc. 10. 10:23
 24/27 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 20-al. Fiatal korom óta cigiztem. Amikor pozitív lett a teszt letettem. Ami még volt az utolsó dobozban, egy ismerősnek odaadtam, aki ugyan azt a márkát szívja. Ez 2,5 éve volt, azóta se gyújtottam rá. Ahogy a férjem sem, pedig sose kértem rá. De ő sem akarta, hogy a gyerek cigifüstben nőjön fel. Én pedig nem kockáztattam volna, hogy miattam legyen bármi baja a gyerekemnek.

És valóban ronda látvány a dohányzó kismama. Ahogy az is, amikor egyik kezében az anyukának a pár hónapos baba, másikban a cigi.

19-es voltam.

2021. márc. 10. 11:43
 25/27 anonim ***** válasza:

A fiammal nem dohanyoztam, 4kiloval született és magatartaszavaros.

Anyám velem dohányzott 3760 grammal születtem időre nincs magatartaszavarom se semmi.

2021. márc. 11. 07:04
 26/27 anonim ***** válasza:
25os! Akkor szerencséd volt! Reméljük nem is lesz problémád a későbbiekben sem! További jó egészséget!
2021. márc. 11. 07:34
 27/27 anonim ***** válasza:

De megegyszer leiirom akkor!

Nem azt állítom hogy aki dohányos kismama 100 százalék hogy beteg gyereket hoz a világra! HANEM, miért növeljük x szazelekkal annak az esélyét hogy beteg gyermek szülessen ha ez x százalékkal lecsokkenteheto azzal hogy legalább a terhesség idejére ignoralom azt nyamvadt cigrettat? Utána úgy mérgezi magát mindenki ahogy akarja!

Csak egy példa... ha tudjuk azt hogy erősen rakkelto Csernobil és vonzaskorezeteben való tartózkodás akkor ugyebár mimdenki kerüli, nehogy.... es nem megyünk oda szandekosan hogy növeljük annak esélyét hogy x even belül rakosak legyünk...

Tehát a dohányzással miért növeljük annak az eselyet hogy fejletlen, magatartaszavaros stb gyerek szulethessen???

2021. márc. 11. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!