Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Peteérés, vagy terhesség?...

Peteérés, vagy terhesség? Nagyon nem értem mi folyik a testemmel?

Figyelt kérdés
5.én volt a menstruációm első napja, kicsit tovább is tartott a megszokott 3-4 napnál. 10.éig barnáztam is még. 2 napja viszont, ilyen nagyon furcsa mindjárt megjön érzésem is van, de hát nem rég múlt el, és még csak most következne a peteérés. A peteérést szoktam érezni, de az teljesen más jellegű fájdalom, szúrós, csipkedős érzés. Terhes lennék? Nem jelentene nagy gondot a kistesó, de valahogy mégsem értem , mi történik😂
2022. febr. 14. 09:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg nem. Homályosíts már fel bennünket, légyszi...
2022. febr. 14. 10:57
 12/32 anonim ***** válasza:
63%

#girlssupportgirls ????? 😄

Kérdező, 12 évesen még nem is használhatnád a Gyakorit, szexelni meg még nagyon-nagyon korai 😂😂😂😂

2022. febr. 14. 11:01
 13/32 A kérdező kommentje:
Tapasztaltam egy tök más jellegű fájdalmat, mint a megszokott, ráadásul nem várt időszakban, egyszerűen csak KÍVÁNCSI lettem volna, más érzett-e már ilyet, vagy ez szinte egyértelmű jele a terhességnek, mivel rákeresve a neten, csak ehhez kapcsolódó kérdések ugrottak fel. 🥲 és igen , biztos csak a teszt lesz vagy az sem biztos, ha még korai lenne a dolog, de gondoltam addig felteszek egy kédést 😂 bocsi, azt hittem ez a felület erre való.
2022. febr. 14. 11:10
 14/32 A kérdező kommentje:
12. ne fárassz tovább kérlek… szerintem kettőnk közül te vagy a gyerekesebb😄
2022. febr. 14. 11:11
 15/32 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező te se vagy 100as!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. febr. 14. 11:25
 16/32 anonim ***** válasza:
76%

És akkor mi a bajod? Válaszoltam igen vagy nem.

Szerinted ennél ki tud többet?

És mi vagyunk a fárasztóak :D

2022. febr. 14. 11:30
 17/32 A kérdező kommentje:
Na oké, akkor ezt megbeszéltük lehet valóban nem vagyok, sőt, de én nem is próbálok meg okosnak látszani, egyszerűen feltettem egy kérdést, ti meg csak lekezelően tudtok lenni a másik felé, ha kicsit bizonytalan valamiben😊 köszi a kioktatást, mindenképp tanultam ma valamit, még ha nem is a a női test jelzéseiről 😀
2022. febr. 14. 11:35
 18/32 A kérdező kommentje:
16. Te válaszolgatsz még itt most is😃
2022. febr. 14. 11:36
 19/32 anonim ***** válasza:
52%
Most volt meg a menstruációd. Nem vagy terhes. Pár napja múlt csak el.
2022. febr. 14. 14:56
 20/32 A kérdező kommentje:
Valóban lehetetlennek tűnne, hisz most múlt csak el, de ez a görcsölős érzés összezavart, mivel azt olvastam a beágyazódást lehet ilyen menstruációt megelőző fájdalomként érezni, valamint pecsételés is kísérheti. A peteéréskor teljesen más fájdalmam volt eddig. Szóval csak nem értettem mi történik😅 csináltam természetesen tesztet, negatív.
2022. febr. 14. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!