Vannak itt olyanok akik 45-46 éves koruk felett lettek terhesek és szültek?
Figyelt kérdés
Egyik rokonomról kiderült hogy 46 évesen babát vár. Kicsit meghökkentem mert ez az életkor nekem enyhén rizikósnak tűnik. Lehetséges-e ennyi idősen egészséges gyereket szülni?2022. febr. 13. 14:59
1/16 anonim válasza:
Lehetséges. 20-as éveimben jártam egy sráccal, az anyja 45 volt, mikor ő született. A srác teljesen egészséges, okos és kimondottan jóképű volt.
2/16 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Ahogy fiatalon nem egészséges gyereket szülni is.
3/16 anonim válasza:
Keresztmamamat is jóval 40 év felett szulte anyukája 🤗
4/16 anonim válasza:
Anyósom 45 évesen szült. Már fiatal felnőtt a sógornőm. Teljesen egészséges
5/16 anonim válasza:
Szerencsére engem nem. Még a 32 évesen szülő anyám is öregnek tűnik sokszor, nemhogy egy nagymama korú
6/16 anonim válasza:
Ismerősöm 48 évesen szült természetes úton lombik babát,teljesen egészséges.
7/16 anonim válasza:
5.
Cigányoknál biztos nagymamakor.
8/16 anonim válasza:
7
Bocs de miért cigányoknál?
30 éve simán szültek 20 évesen, és a korán szülés újra jön vissza divatba.
50 körül simán lehet nagymama valaki.
A mi védőnőnk 51, a lánya 31, az unokája 1 hónap múlva születik
9/16 anonim válasza:
Nekem anyukám 48 évesen szülte a húgomat decemberben
10/16 anonim válasza:
Van a baráti társaságunkban két ilyen nő is. Egyikőjüknek úgy alakult az élete, hogy későn találkozott a nagy ő-vel. 46 évesen lett anya. A másiknál számtalan probléma, műtét, gyógyszerezés, 4 lombik után az 5. sikerült, de ekkor már 43 éves volt. Nekik így alakult.
Őszintén... én utóbbira pl. komolyan felnézek. Az, amilyen utat végigjártak és -küzdöttek azért, hogy gyerekük lehessen, hát le a kalappal.
Egészséges gyereke van mindkettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!