Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyanok akik 17sen...

Vannak itt olyanok akik 17sen terhesek?

Figyelt kérdés
Erdekelne
2016. ápr. 1. 11:12
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*en
2016. ápr. 1. 11:12
 2/14 A kérdező kommentje:
17 évesen terhesek! Bocsánat csak a telefon mindent átírt
2016. ápr. 1. 11:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok már 17 és nem is voltam ennyi idősen terhes, ettől függetlenül szívesen válaszolok, ha valamilyen véleményre vagy kíváncsi. Vagy akár arra mit reagáltak volna a szülők, stb. :)
2016. ápr. 1. 11:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Én most 17 éves vagyok és terhes. Nekem a szüleim elég jól reagáltak és segítenek is , talán apukámnak nem nagyon tetszett vagyis ezt láttam rajta de valószínű hogy ez azért van mert félt :) csak azért tettem fel a kérdést hogy megtudjam hogy hasonló helyzetű lányok hogy viselik a terhességet! Meg hogy őket is szoktak szavakkal bántani hogy ilyen fiatalon miért vállalnak gyereket stb. Ha igen hogy reagálnak rá?! Mert én elég érzékeny vagyok és a családtagok meg a leendő férjem is hiába mondja hogy semmi közük hozza azt mondanak amit akarnak de én akkor is a szívemre veszem
2016. ápr. 1. 11:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Arra, hogy hogy viselik a terhességet nyilvánvalóan nem tudok válaszolni, mert nem voltam ennyi idősen terhes.

A megszólásra pedig csak azt tudom mondani, amit a családod. Ne foglalkozz velük, egyszerűen engedd el a füled mellett. Erősítsd meg magad.

Én sem vállalnék ilyen fiatalon gyereket, rengeteg érvem van ellene, de nem az én tisztem eldönteni, hogy más mikor vállaljon gyereket, így soha nem is forszírozom az ilyen dolgokat. Egyszerűen nincs közöm hozzá.

Én is kaptam már egyébként ilyen kérdést, megvető pillantásokat pedig nem is a gyerekemről volt szó.

Az unokahúgomra gyakran vigyáztam, 24 éves voltam, ő pedig 1.

Sokszor a húgomnak feltételezték, ami kissé sértő volt és nem egyszer megmondtam a magamét érte.

26 vagyok, de a mai napig elkérik a személyimet, tehát elég fiatal arcom van.

Mikor mondtam, hogy nem a húgom, hanem unokahúgom, akkor mondták, hogy megnyugodtak, mert szerintük nem kéne ilyen fiatalon szülni.

A többedik ilyenre már elküldtem a bús francba. Nyilván azt gondolták, hogy 17 évesen a semmire szülök... Tehát magát a szituációt át tudom érezni.

Megmondtam neki, hogy semmi közük ahhoz, hogy mikor vállalok gyereket. A megjegyzésekre nagyon higgadtan és ércesen visszaszóltam.. Hidd el, nagyon meglepődtek rajta és vissza is húzták a karmaikat.

Szóval ha valaki megkérdezi, hogy minek vállaltad a gyereket, akkor higgadtan, megvetéssel szúrd oda, hogy semmi köze hozzá. Megfelelő stílussal tökéletes a hatás.

2016. ápr. 1. 11:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt 17 évesen gyerekem, ellenben 21 évesen szültem,így alakult, 20 évesen terhes lettem,másodéves főiskolásként. Hidd el kaptam én is hideget és meleget is, először a szülők sem ujjongtak,holott ha azt vesszük ezerszer előrébb voltam,mint mondjuk egy 17 éves, 4 éve dolgoztam nyaranta sokszor év közben is volt diákmunkám, két nyelvvizsga,jogsi,érettségi, már csak 1,5 év volt a sulimból, komoly kapcsolatom volt, 1 éve albérletben éltem. De hát senki nem tudja hány éves vagy milyenek a körülményeid,engem 15-16nál nem néztek többnek, voltak beszólások,vagy szúrós pillantások,de nem érdekelt, tudom,hogy a legtöbb ember imád a másik életén csámcsogni akkor sem ha nem lát bele. Most 26 vagyok ha 20nak már néznek nagy szó,most várom a második babát, fiunk 5 éves, már házasok vagyunk,van lakásunk,mindkettőnknek rendes munkája,és képzeld most is simán kapok megjegyzést,vagy lesajnáló pillantást,de nem törődöm vele inkább csak mosolygok az emberek korlátoltságán.
2016. ápr. 1. 12:07
 7/14 anonim ***** válasza:
szia! én 19 évesen lettem terhes, mondjuk mi terveztük. most 20 éves vagyok és 20 hetes terhes. engem is sokan megszólnak, hogy miért nem vetettük el, de nem az ő dolguk. ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan :)
2016. ápr. 1. 15:12
 8/14 A kérdező kommentje:
Olyan jó hogy itt vannak olyan emberek akikkel normálisan lehet beszélni és nem olyannal jönnek mi lett volna ha..
2016. ápr. 1. 16:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Ja és utolsó gratulálok neked a picihez :) mikorra vagy kiírva?
2016. ápr. 1. 16:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Én 20 évesen lettem terhes, most 21 vagyok és 30 hetes. Anyukám támogat mindenben, én is már dolgoztam majdnem 2 éve mikor terhes lettem. A rokonok nagyrésze azt akarta, hogy vetessem el, barátaim kiakadtak, volt akit el is veszítettem emiatt (féltékenység), de nem bánom még most sem, pedig nagyon nehéz a terhességem, fel sem kelhetek már az ágyból mert a baba már nagyon ki akar jönni. :/

Az emberek engem is megnéznek, de én csak nevetek rajtuk. Inkább azokra gondolok, akik előre engednek az orvosnál, vagy azt mondják milyen szép kismama vagyok, vagy segítenek akár csak le venni valamit a polcról a boltban. Tedd te is ezt. Van aki 17 évesen szül, van aki 30, de nem kortól függ ki mennyire érett rá. Örülj a babádnak, szeresd nagyon és sz#rd le akik kárognak. ;)

2016. ápr. 1. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!