Vannak itt olyanok akik 17sen terhesek?
Arra, hogy hogy viselik a terhességet nyilvánvalóan nem tudok válaszolni, mert nem voltam ennyi idősen terhes.
A megszólásra pedig csak azt tudom mondani, amit a családod. Ne foglalkozz velük, egyszerűen engedd el a füled mellett. Erősítsd meg magad.
Én sem vállalnék ilyen fiatalon gyereket, rengeteg érvem van ellene, de nem az én tisztem eldönteni, hogy más mikor vállaljon gyereket, így soha nem is forszírozom az ilyen dolgokat. Egyszerűen nincs közöm hozzá.
Én is kaptam már egyébként ilyen kérdést, megvető pillantásokat pedig nem is a gyerekemről volt szó.
Az unokahúgomra gyakran vigyáztam, 24 éves voltam, ő pedig 1.
Sokszor a húgomnak feltételezték, ami kissé sértő volt és nem egyszer megmondtam a magamét érte.
26 vagyok, de a mai napig elkérik a személyimet, tehát elég fiatal arcom van.
Mikor mondtam, hogy nem a húgom, hanem unokahúgom, akkor mondták, hogy megnyugodtak, mert szerintük nem kéne ilyen fiatalon szülni.
A többedik ilyenre már elküldtem a bús francba. Nyilván azt gondolták, hogy 17 évesen a semmire szülök... Tehát magát a szituációt át tudom érezni.
Megmondtam neki, hogy semmi közük ahhoz, hogy mikor vállalok gyereket. A megjegyzésekre nagyon higgadtan és ércesen visszaszóltam.. Hidd el, nagyon meglepődtek rajta és vissza is húzták a karmaikat.
Szóval ha valaki megkérdezi, hogy minek vállaltad a gyereket, akkor higgadtan, megvetéssel szúrd oda, hogy semmi köze hozzá. Megfelelő stílussal tökéletes a hatás.
Én 20 évesen lettem terhes, most 21 vagyok és 30 hetes. Anyukám támogat mindenben, én is már dolgoztam majdnem 2 éve mikor terhes lettem. A rokonok nagyrésze azt akarta, hogy vetessem el, barátaim kiakadtak, volt akit el is veszítettem emiatt (féltékenység), de nem bánom még most sem, pedig nagyon nehéz a terhességem, fel sem kelhetek már az ágyból mert a baba már nagyon ki akar jönni. :/
Az emberek engem is megnéznek, de én csak nevetek rajtuk. Inkább azokra gondolok, akik előre engednek az orvosnál, vagy azt mondják milyen szép kismama vagyok, vagy segítenek akár csak le venni valamit a polcról a boltban. Tedd te is ezt. Van aki 17 évesen szül, van aki 30, de nem kortól függ ki mennyire érett rá. Örülj a babádnak, szeresd nagyon és sz#rd le akik kárognak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!