Télleg igaz az, hogy a kismamák csak hasukra híznak ha fiúval terhesek, ha lányra akkor fenékre?
3as jajj de gyagya vagy, hámee' lányt várnak azé néznek ki így, szóval télllleg igaz!
:D
Lányt várok és semmit nem híztam se fenékre, se combra, a hasam meg átlagos méretű.
Lehet benézték a 4D-s UH-n meg az összes 2D-sen is.
33hkm
Sajna errol az elso szulott fiam nem tudott, pedig amugy okos gyerek, de a masik fiam mar tudott errol.
Az elsovel 25 kilot hiztam (azert, mert zabaltam), a masodikkal csak 11-et (mert normalisan ettem).
Ez csak babona.
fiúk anyukájuk pocakját növeszti meg,a lányok vigyázznak anyukájuk alakjára.
Babona. De erre a kiemelt részre reagàlva. Normàl hormonhàztartàs mellett a fiú baba àltal termelt tesztoszteron miatt az anyuka szőrösebb lehet, feszültebb, energikusabb, szebb a bőre, a haja hullhat stb. Lànykànàl csúnyàbb bőr,kerekebb alak: nagyobb cici, fenék, popsi, érzékenység stb... Mindez a hormonok miatt.
Erre mondtàk régen hogy a lànyok elcsúfìtjàk az anyukàjukat, a fiúktól pedig jobban érzik magukat- mert minden nő jobban érzi magàt ha csak egy kis kukac is van benne... Ha-ha-ha ezen mindig sokat kell nevetnem...😵
Max ennyi tudomànyos alapja van, a tesztoszteron ösztrogén egyensúly eltolódàsa vmelyik irànyba,csak ez az amit nem lehet tudni,hogy a terhes nő szervezete ezt kompenzàlja-e vagy valóban megjelennek a " tünetei" a hormonnak.
Kislányt várok, a fenekem semmit nem nőtt. Mindenki azt mondja, hogy fiú lesz, csak a választott dokim mondja lánynak az uh alapján. És neki hiszek. Amúgy abszolút fiús a hasam. Ennyit a babonáról.
Nettó hízásom kb 5-6 kg volt, össz 8 jött fel babával, méhlepénnyel, magzatvízzel együtt. És csak a hasam nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!