Akik macskát tartanak,, lett bajuk a babájuknak? +Akik nyers halat ettek terhesség alatt??
A ruszli végül is nyers hal. Se előtte, se azóta nem tudom megenni, de terhesen megkívántam. Macskánk pedig mindig is volt és mindig is lesz. Annyi, hogy terhesen a férjem nem engedte nekem takarítani az almot.
Semmi baja nincs egyik gyerekünknek se.
Macskánk nincs, de barátnőmnek mindig is volt (nyilván terhesség alatt se dobta ki) Egészséges a gyereke.
Ha aggódsz, vidd el állatorvoshoz, ott csinálnak szűrést azt hiszem.
Nyers halat ettem
Svédországban voltunk. Azt se tudtam mi az, de nagyon guszta volt amit a szomszéd asztalnál esznek 😅 olyat kértem. Tényleg rohadt finom volt (valami pácolt hering lehetett) Semmi baja a gyereknek, meg gondolom a svéd gyerekek is egészségesek😄
Kiskoromban nekünk volt macskánk mindig, több is, ahogy most is, de ugye már nem élek otthon). Nekem most nincsen (terhesen), de nem azért, mert nem szeretem őket, vagy mert éppen terhes vagyok.
A nyers hal nem feltétlenül okoz gondot, azért tiltó listára, mert okozhat, ahogy a többi tiltó listás étel is, mint bizonyos sajtok stb. Valamelyiknél nagyobb a veszély, valamelyiknél nagyon alacsony, de mivel lehetséges, hogy bajt okoz, így automatikusan felkerülnek a listára. Lehet ha folyton azt ennéd se lenne semmi bajod, de az is, ha csak egyszer megennéd és gondot okozna. Ezt egyszerűen előre nem lehet megmondani, nem látsz bele, emiatt intenek ezektől az ételektől.
Macska miatt ne aggódj, ezt érdemes megnézni:
Nyers hal lutri. Kicsi az esélye, hogy baj legyen. A többségnek nyilván nem lesz baja tőle.
Terhesség alatt nem a macskától lesz bajod,hanem a macska ürülékétől.Az almot más takarítsa ameddig terhes vagy és semmi gond nem merülhet fel.
A nyers hal meg..sushi.Semmi bajod nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!