Ki mikor hagyta el a magnéziumot a terhesség végén? Fokozatosan kell elhagyni? Most napi 3x2 magne b6-ot szedek.
A 36. hétig szedtem az orvosom tanácsára.
Nem emlékszek már, hogy fokozatosan hagytam-e el.
‘Orvosod’... nincs már ilyen. Nem lehet fogadott orvosa az embernek, magánba lehet menni nődokihoz ultrahangokra meg vizsgálatokra, a kórházban meg mindig az vizsgál meg akihez épp van időpont. Szülni csak ügyeletben lehet. Szóval jó lenne már leállni ezzel a hívogasd az orvosod dumával, nem lehet senkit hívogatni. Netről tájékozódni lehet meg magánorvost fizetni.
Kérdezőnek: ha görcsölős vagy és nagy dózisban szedted akkor érdemes fokozatosan leállni vele, de ha csak napi 1-2szer, akkor abba lehet hagyni azonnal is.
Én 3x1 magnerotot szedtem a 36.hétig,utána már csak napi 1et, azt is úgy elfeleztem és reggel este.
Az orvosom (bocs 5ös) helyesbettítek, az orvos aki a várandósgondozásomat végzi, azt mondta hogy nyugodtannszedhetem végig, azonban a védőnő azt tanácsolta, hogy inkább csökkentsem most már az adagot.
Mindenkinek köszönöm, aki hasznos és normális választ adott.
Nem gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű kérdés is kiakaszt embereket.
De mindenki megnyugtatására mondom, hogy nem vagyok idióta és rendszeresen járok terhesgondozásra,de már csak 38 hetesen kell mennem. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!